【原创】从化某停车场的水浸图片!

关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
我笑 t 这不就是七中旁边的向阳停车场吗?
原帖由 莫妮卡 于 2008-7-2 17:40 发表 * d- P! m' X. T4 ]3 [
我笑 t 这不就是七中旁边的向阳停车场吗?
, `; b9 _# G$ w3 F$ k# ?

$ {& S# @( `# ]! Y1 W* t" `% Z铃姐,甘快放学啦 我笑 t
尔叫边个?( O6 M; k7 _4 M6 V" G* g! X5 P! \
乜水来噶?
原帖由 莫妮卡 于 2008-7-2 18:05 发表 + K6 j, y* D' K" i$ F% i* g, h
尔叫边个?
, @1 a3 e6 g8 g8 L" K乜水来噶?

1 W  Y0 B3 N* P% I8 w0 P2 L1 z9 \' Y" H3 o. P5 r
我笑 t 扮鬼吾认咩
呵呵,人D同尔唔熟既蛇。
原帖由 kanon 于 2008-7-2 18:16 发表 ! X; A5 J9 z: E3 D
. a1 Q2 _- V. x( Q- D/ ~
( V8 A( K$ p: K" x% D7 V
我笑 t 扮鬼吾认咩

/ o1 }: G- }4 D7 [6 H8 ~玲姐??. v" W  S' o! r/ f% M, e5 D
爱都唔知道尔讲乜野Sorry
原帖由 kanon 于 2008-7-2 18:16 发表
' L% m  b  E8 f5 u+ N" J, ?" ~! w8 ]8 r6 u( {1 D" \

c3 B7 k5 w1 a) W 我笑 t 扮鬼吾认咩
) K2 Y; O, p! N" t; @1 }
尔认错人了可恶
就系咯,系度乱甘认。
我从来没有见过你啊$ a: w. b+ L, B8 i
你又点会识我呢?
8 t1 ~2 B! z! g2 _/ x$ j对不起
" a! o) B( G5 ^# F/ Z搞错了
原帖由 莫妮卡 于 2008-7-2 18:28 发表
# m3 K' V. h( Y/ V- D我从来没有见过你啊+ r) p( c. Q, X
你又点会识我呢?( Y" S9 E! R" i8 c
对不起
# I( J" W! n% e& t, _. r8 J搞错了
9 q( `( {% w; v; j# s! e
唔使同距甘客气既哇,距成日都系甘既。
我笑  尔D钟意,我知尔D及埋既。。。 我笑 
哈!!我都影左好多相,不过无放上黎,点解影唔到我架?我果日都在场
原帖由 kanon 于 2008-7-2 19:25 发表
; B; J, U  F4 z- j% }# Z 我笑  尔D钟意,我知尔D及埋既。。。 我笑 
# S9 d# Q1 M. Y+ y, f
bright是谁?
3 M" u4 v* w2 y# k5 q我同样不认识,怎样根她串通啊?6 @( e! P2 s! H/ W* |* Y8 V
好莫名其妙啊你甘都得啊?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复