未命名丽.gif 今晚上夜班,成晚一直都好顺利,结果落班时回家时,行左好远路,才知袋仔的钱漏晒,为左确实钱是否会公司,结果又倒番转温,乜都无,回想下今晚有个同事突然好大方甘要请我吃烧烤,见我又走番公司度,问我做乜,我话漏左D野,但距却无问我漏左乜野?又好似在逃避~~~~~钱虽然唔多,百几蚊.但我想已经证明了些事.都乜都无讲,匆匆离开!人怎么是这样呢?我一直在帮助他~~~唉!!算啦!系又好唔系又好,当破财挡灾咯!!零晨接近一点一分钱都无,一个人起街度行左好内,好彩身边仲有个好朋友车左我回家!!多谢你!!
2 B$ r7 |; e# {; t0 v6 d8 `2 @   ...... 小唯,天晴:俾你地两个讲中左!!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
这个世界什么人都有,楼主说的不奇怪!( Y9 ~& T3 C7 u. [1 U/ ^" j- s+ ~
如果100多元就可以看透一个人的本性的话,是件好事啊!
唉  :sclei  唉  曾几何时,100元也让我看透一个人 唉 
原帖由 童话 于 2008-5-12 02:16 发表 " R9 T, n0 x9 I! C! \- `
3343今晚上夜班,成晚一直都好顺利,结果落班时回家时,行左好远路,才知袋仔的钱漏晒,为左确实钱是否会公司,结果又倒番转温,乜都无,回想下今晚有个同事突然好大方甘要请我吃烧烤,见我又走番公司度,问我做乜,我话漏左D野 ...

- k) f) S% g9 d7 s' S, f) I甘都得啊? 甘都得啊? 我讲中左D乜啊?
我都经历过,也好!
& x; P: }3 [7 b# W" ^, u
* [, q4 h2 p* y+ F, z通过一件事看清楚一些更值得你早早发现的事情!: R* O( m6 q& d; `. D4 t
' K" v" ^: B1 z4 |, J# K1 N
不要不开心!
9 ?% J: H5 ?# ?4 I当是破财挡灾
原帖由 坏蛋 于 2008-5-12 08:52 发表
9 l! F$ j9 ]; V" }这个世界什么人都有,楼主说的不奇怪!6 {# C( J! x0 E, z6 S; X* S
如果100多元就可以看透一个人的本性的话,是件好事啊!

4 R% S& |/ }% S; p% j4 g
$ b  u; v5 t" A/ |2 ?# \这位坏蛋还不算坏
  r) t. {, |9 J3 `算你讲的野仲有点好
( Q# k7 ?- B0 T  t# f讲得无错啊
5 x0 a+ @* `* B0 [  T百几蚊睇清楚一个人
8 S1 K' `' ?- J. @4 S* Y( }值得啊
童话$ V! p5 E4 S" M  K
开心点啊
( ^' {5 z8 ^) G, a. I+ g. v6 B祝你开心每一天啊
正所谓破财当灾,睇开D啦 哈哈 
唉,自己都是怀疑伽,干脆查下仲好啦。费事个心5舒服,到时候怀疑错了就难搞拉!
原帖由 天晴 于 2008-5-12 09:13 发表 2 S& U0 w' U$ U. w

' F  F) n: m. Y8 g甘都得啊? 甘都得啊? 我讲中左D乜啊?
+ W5 y# O0 b8 ^# [) J) Q
   我妈捡左钱,而距女就漏晒D钱
原帖由 kathy 于 2008-5-12 10:54 发表
( P3 k3 o3 R& W( L: c/ I0 [唉,自己都是怀疑伽,干脆查下仲好啦。费事个心5舒服,到时候怀疑错了就难搞拉!
" G% C4 K) o  l8 D
     如果讲出黎问下,人地会讲咩?如果距系唔咩野的话已经俾番我啦,我上班时钱仲在的,落班就无了,况且办公室只得我同距在~~

回复 11# 的帖子

算数啦!因为无真凭实据,万一是冤枉人就唔好的!
# E( I9 A% H/ x; e5 g为小小事影响自己心情,不值得啊!( ]$ r+ t/ j& a$ \1 z& I# U, O* j, p
加上钱可以再稳的!
我地想办法稳更多的钱好过 ......
原帖由 莫妮卡 于 2008-5-12 09:43 发表
, _8 |2 Z0 U0 F) O% i童话
9 I, B7 y7 v. |& `开心点啊
9 j# {7 v' W4 ]祝你开心每一天啊
* P$ }' v6 W4 r- Z- |* W6 R2 i
( }: g% F0 z0 `$ l4 K" R( k8 R
     多谢关心~~我无事.
原帖由 快乐源自内心 于 2008-5-12 09:10 发表
# S% h& K9 K% D& Z9 e 唉 qi" /> :sclei  唉 qi" /> 曾几何时,100元也让我看透一个人 唉 qi" />
9 j2 t4 M7 q" j; G- m# \9 `+ a
" Y+ _  `, L# b) y1 h* ]- B
      心里觉得可悲~~~

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复