返回列表 发新帖
楼主:神采飞扬 - 

【原创】从化河岛烧烤场已经被夷为平地!

哩个先至唔穷,快发工资啰,到时第一时间买水果请我D去河堤食就係啦
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
原帖由 天晴 于 2008-5-6 18:21 发表 3 D! n, x; E& P
哩个先至唔穷,快发工资啰,到时第一时间买水果请我D去河堤食就係啦
, n. O' W7 b1 s! ^8 u5 r% W. g
; ~1 O' a9 p: r8 `+ @8 H* E% \/ W
呵呵,到时我跟埋你去! 哈哈 
原帖由 天晴 于 2008-5-6 18:21 发表
3 \9 @! A" i; }1 p! S% |哩个先至唔穷,快发工资啰,到时第一时间买水果请我D去河堤食就係啦

% e  ^3 e* P' d* @  s0 {5 S- C9 ?6 u+ o
8 K& K" l+ Q  c" S4 s
我笑  又味得
原帖由 kanon 于 2008-5-6 20:00 发表
5 ~4 E$ f% d+ q# K( P! B
4 w' j9 y0 G0 D+ n& @8 f" a3 w
& H- V+ y8 o5 K1 W$ M) D3 w8 V
3 Z5 R9 \) [% ^  N/ ]# N- g 我笑  又味得
1 `1 B5 H! J' Z# ~
哈哈,我跟埋去,你要请埋我哦!$ d; Z7 R0 J: F2 F! ]. U
最多我再买D其他野系啦!耶耶
原帖由 心自飘零 于 2008-5-7 00:30 发表 ' N" |; ~! Q0 M# L! ?" j; C$ B
  I5 u6 W  s9 f, G
哈哈,我跟埋去,你要请埋我哦!
* ~; g  z' Z& u- w( a最多我再买D其他野系啦!耶耶
) p9 D. e3 w1 ?- R: b, t

7 P# w7 R# n! D3 w! v3 q 我笑  天晴请哗,等紧拒安排
呵呵,你地话事,我跟尾系啦!耶耶
原帖由 心自飘零 于 2008-5-7 01:29 发表
% C% t* Q6 A! o1 r6 h呵呵,你地话事,我跟尾系啦!耶耶

# \8 y% t0 S1 G) ?& b% K) l7 v# f( p" T& [% m0 o
我笑  我都系跟尾既,话吾到事啊
原帖由 kanon 于 2008-5-6 20:00 发表 0 Y9 K  d7 `' X1 \5 m

$ l9 H/ g" Y( V2 E( C- P8 E' {2 {' k' ~; T" c, B9 Q5 \6 D$ y4 F7 C0 x

8 F! S' q1 ]8 M& j) }5 v& Y 我笑  又味得

% @7 L+ K8 \& p$ t第一次户外活动,去河堤食水果--- --- 肠:loveliness: 我报名
耶耶 耶耶 好嘢阿肠请我哋去河堤食水果,我都跟贴报名行得!!!
原帖由 天晴 于 2008-5-7 09:18 发表 8 O5 k% f- q! `3 |. n  x' }
耶耶 耶耶 好嘢阿肠请我哋去河堤食水果,我都跟贴报名行得!!!
9 p! r. u) F) A+ d6 A  e9 a7 B- Q' g( e
讲左几日罗,几时有得食姐
我又要去河边吃水果

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复