一个广州靓女找男朋友的要求

MM:帮我介绍男朋友啦。
, Q7 b, E# G* K# ^ME:你之前果个呢?对你几好嘎,散左咩?  x3 I6 ?. `1 k
MM:对我系好好,不过无钱,份工无前途!我同距分左啦。
" `$ d9 G6 e$ l2 qME:甘你想稳点样嘎?咩条件啊?
5 H# {: Z, U. z9 {, j1 ]9 iMM:唔使好靓仔,要人好,最重要系有钱!6 m% B5 D5 \9 \0 m9 r* V
ME:甘几钱先叫有钱?几钱符合你要求?
/ o# A2 ?; B- i- A# ^MM:肯定有车有楼啦,有公司,要宝马或者BENZ,
9 ~  W4 x$ {" b; `7 m+ c) h) I" eME:哦,我识得好多,我地D车主基本上个个都开公司,而且我地D车唔差得过宝马同BENZ  F( n6 |4 e: W8 p4 M" a( t# ?
MM:甘你唔介绍我识???& d1 z' ^( N) H- b8 A: n
ME:介绍俾你啊?果d人要求好高,要够靓要够高仲要有气质。我见到人地D女朋友都系模特儿啊、明星仔啊或者好有气质既OL,甘喔。
. f; l1 r6 f$ r5 b2 `, s! |MM:我自问都系靓女啊
  \3 j1 e/ V$ `; F& j+ ?: e9 a) yME:但你企埋人地果个圈子呢???* @( p: C( H, F, j) I
MM:甘你即系踩我嗟?系甘啦,唔想同你讲!" L- i+ g" }8 y# [; f, |
。。。。。。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
:) :)
现实之中既现实
广州妹的好高骛远,却不看看自身的条件  
3 S  u( x' u  L) Q
5 q  ^( A& z+ [如果你的要求高,就要提高自身的素质,单凭自己系广州人?甘都得啊?
原帖由 猪猪 于 2008-2-29 17:24 发表
2 {5 B* f7 x( H; r1 L( ]广州妹的好高骛远,却不看看自身的条件  
9 o6 E) k! L( Y5 f3 K
2 _! h- D; r" E3 N3 {如果你的要求高,就要提高自身的素质,单凭自己系广州人?甘都得啊?

Z5 E' t* |1 C5 q9 s5 U7 @* v
, R& {  h) w4 f% z. b0 [4 n; f  d
顶一个!!!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复