楼主:神采飞扬 - 

2014从化网友年会成功结束!

G-four 发表于 2014-2-18 09:44 4 j( p( D& \7 X+ K/ U/ k) `
咁happy!!!难道就系你同我一齐中部单车仔?

8 o2 ~+ }- ]  V  H4 o* _* P( k系哦…睇你头像都似了`踩单车叫埋哇~{:173:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
优悠 发表于 2014-2-17 22:16
! V7 B0 Y; G8 C* p' ~! T唔好意思,唱左了!

, G( G& F3 H% z. \" |0 b0 H快手到~~~
Jason华仔 发表于 2014-2-18 20:56
: u2 c/ Y) r* Z+ i' {( R" B快手到~~~

2 u8 a* `; `# @: z: n# D{:lol:}
mawa 发表于 2014-2-16 13:28 " f$ d/ w' H4 L4 p5 b  m
奖品丰富到无我份

: N" {9 x8 D8 A  ?点解?{:159:}
随.缘. 发表于 2014-2-17 19:10 ( D% |3 R* q% M) ^' b; h3 h7 Z2 \: p
五好意思.我四张票哇!
9 D5 j' o+ u$ X, q$ Z& W
作假{:187:}
Miss谢 发表于 2014-2-17 21:32
6 b, |; \6 V1 U抽中了清远漂流。。谁抽中? 去的时候叫上我。。
( v: j2 d' S! M5 K& V
我绿,冒哇{:186:}
钜华美食 发表于 2014-2-18 21:58 7 B  M: ]1 p5 J" D
作假

$ p2 G8 x4 W& i$ I6 ^' a' ?0 f你咩?{:165:}
钜华美食 发表于 2014-2-18 21:57
- M1 V  [( m7 O点解?
  e+ |: ]* p# Z1 {0 J, y' u
同你一样,命抽到有
随.缘. 发表于 2014-2-18 19:05 , x& \, |8 Q* B* x* I7 Z3 `
系哦…睇你头像都似了`踩单车叫埋哇~
* X3 q0 q$ g2 d1 L  y1 n. x
{:162:}你踩果时又叫埋喔~~
钜华美食 发表于 2014-2-18 22:00
  H5 H# n- D# H! J+ Q3 T2 `( Y. r我绿,冒哇

' I1 Z6 O9 Z2 i7 j6 x$ Q{:cry:}
G-four 发表于 2014-2-19 09:11
$ G. {/ N! n0 l9 D  ?5 J  j- C3 s# j你踩果时又叫埋喔~~
( f' N/ {5 |' [. c5 k  M* I
我都米知点可以联系到您{:106:}
随.缘. 发表于 2014-2-19 17:36 , ?# `6 N/ b8 _. v. J% i/ D  ?
我都米知点可以联系到您

) z, s: c7 A! s% S& @# H我咪唔知鼎冥联络尔{:102:}

加我吧!2360299724  发表于 2014-2-19 20:54

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复