天气凉啦!冻啦!边个愿意同行,白马服装.壹马服装城!

天气凉啦!冻啦!我们又要增添衣服啦!
8 D2 w  y# w' K6 p7 J% k
3 H* w) E: X2 m% F- i6 D响从化买衫总是;开天杀价,落地还钱(烦)加上款式陈旧(又烦)让我们换种方式去广州白马服装同壹马服装城,去感受省城购物既乐趣,6 U9 ~8 }* c. O
9 J+ g+ B9 H$ t, n# ?* D' @
本次活动自由购物,恳请大家注意安全,请您不要离队太远,切记哦!1 j& V# x9 p$ D4 v4 n2 M
# J) k1 {7 w$ S8 [! z* H; u
1,活动,行程,11月10早上6.30点在从化卫生局门口集合出发,到达广州吃早餐/  Y9 _3 Y. s2 A0 \# q$ n! P
8 g' N# ~( b% S( a# ]$ t
2,出发前请大家准时到达,自备饮料/
) @3 O+ r4 ?: @8 v6 _% a( B/ P" A3 w3 @; i( T0 \6 E2 ~
3,白马服装,壹马服装城,童装.男装,女装,肥佬装,肥婆装,鞋,手袋,各种名牌,各种款式,应有尽有\, P" P$ l7 A: K7 l

8 V* y8 R  v( h4 @/ ?6 n% p4,购物时请自带购物款,游途产生费用AA制!$ z1 z: q6 [# \

5 L/ `* p# e) ^, G! ~5,12.00点吃饭,后继续购物,下午3.30点集体留影,后收以坐车返从化,活动结束/
# E8 s$ j/ s* Y0 g6 U0 i4 O; X
6,有车既朋友请报自驾车,从便安排,
5 Q( j6 g2 ^! ?$ T2 S3 T& D4 M& v* H# L
活动联系人,钜华美食15815892828QQ2209063996' F+ d, e( u! c+ C* F
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
没有购物欲!想买噶时候会停不了手,唔想犯罪!
{:156:}支持!
{:164:}我喜欢,可惜周六要上班{:96:}
那里款式还不错,就系冇得试,唔系几好~
[quote][size=2][color=#999999]失忆の猫 发表于 2012-11-3 21:43[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240339&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]! W8 D6 Y2 b8 D' }% G( v% ~* g+ m
那里款式还不错,就系冇得试,唔系几好~[/quote]
+ t& N& _2 E  p2 E: ~0 M; h' |3 Z3 d) v5 v% u2 j8 o
尔及及卖衫果底靓女身型同自已差唔,基本就可以啦!我同我老婆买衫每次都是甘哇,返到来她唔知几开心!
{:104:}10号??果日要赶飞机!所以无唔到咯!!
[quote][size=2][color=#999999]钜华美食 发表于 2012-11-3 21:51[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240354&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]8 x2 F+ w, b7 h, A2 O- n2 y6 H
尔及及卖衫果底靓女身型同自已差唔,基本就可以啦!我同我老婆买衫每次都是甘哇,返到来她唔知几开心![/quote]
& P8 k) C' g' c+ W5 I% M, N1 O" a" r  `5 x# y) A9 z
其实我都经常过去买衫,从化款式少,又贵~
[quote][size=2][color=#999999]失忆の猫 发表于 2012-11-3 21:55[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240366&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]
0 ]; r  @: S' K6 k* W8 ]. k+ u$ N其实我都经常过去买衫,从化款式少,又贵~[/quote]
: H- B: Q3 K* z4 a, P. c7 g
; Z+ b% }7 d% J- v* g之前我响从化买,后来我去白马买,又平又靓,仲是牌子货添
[quote][size=2][color=#999999]钜华美食 发表于 2012-11-3 21:58[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240371&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]
- C/ u# `# z* u6 Y! U& }% k0 T之前我响从化买,后来我去白马买,又平又靓,仲是牌子货添[/quote]+ C; S* k+ M0 r0 O5 _

& O8 f2 s1 F4 L5 ]; T{:168:}我都系,以前系花都买,而家都系去白马买~
[quote][size=2][color=#999999]失忆の猫 发表于 2012-11-3 22:01[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240379&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]
% O2 b6 H0 n' x+ T$ R. M4 ]我都系,以前系花都买,而家都系去白马买~[/quote]
5 }5 {  j3 A1 p6 [4 E/ |5 ]- g4 q( S) R+ A) ^9 C
靓女尔去唔去啊
[quote][size=2][color=#999999]钜华美食 发表于 2012-11-3 22:17[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240410&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]+ @8 E# C. K+ s. d
靓女尔去唔去啊[/quote]- p1 h) c$ h: ^% Z

$ G4 G+ ?: y( K要上班啊~
[quote][size=2][color=#999999]钓痴 发表于 2012-11-3 21:52[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240355&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]* b% }* W7 n1 \% [
10号??果日要赶飞机!所以无唔到咯!![/quote]
+ @: q, J; T' D9 l! y  C8 F7 L' J* F/ ~2 `4 @4 b. w
赶飞机。。。。
好耐冇去过省城。
[quote][size=2][color=#999999]慧在咫尺 发表于 2012-11-3 23:40[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240497&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]
, i, ?4 V' c" Y" a  f好耐冇去过省城。[/quote]
& r" f# L/ Z  q6 \7 ]- g  t; @1 e: w  h! ]
过去及及(看看){:176:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复