天气凉啦!冻啦!边个愿意同行,白马服装.壹马服装城!

天气凉啦!冻啦!我们又要增添衣服啦!
# z7 k, i2 H( w5 D1 O: e2 i: U) _" ^2 \3 H
响从化买衫总是;开天杀价,落地还钱(烦)加上款式陈旧(又烦)让我们换种方式去广州白马服装同壹马服装城,去感受省城购物既乐趣,2 E4 w( v4 L8 u$ H$ H
9 X3 f/ O& X4 i" S- D# J* a9 Y
本次活动自由购物,恳请大家注意安全,请您不要离队太远,切记哦!. [% ~# h  [8 i
' l; A* R5 V% l3 x! I, l  ~
1,活动,行程,11月10早上6.30点在从化卫生局门口集合出发,到达广州吃早餐/& l& b+ U# V4 Z7 _
0 U3 G( ]' l+ I$ n
2,出发前请大家准时到达,自备饮料/! u7 u3 |% k' R' ]; l7 @3 z

8 b( Z/ v% _; L4 S! N3,白马服装,壹马服装城,童装.男装,女装,肥佬装,肥婆装,鞋,手袋,各种名牌,各种款式,应有尽有\% ^* p$ h* o! B
% ~+ n4 c  a9 x& H' G# ~+ V
4,购物时请自带购物款,游途产生费用AA制!
! N8 S8 Y3 k! ?' n# r# b! ^
: K! G9 S; x3 g/ s- Y$ r- j5,12.00点吃饭,后继续购物,下午3.30点集体留影,后收以坐车返从化,活动结束/
( C3 r1 h6 \: e6 Z3 P& I( c2 B0 A0 i- k& E( b  ]! y" g
6,有车既朋友请报自驾车,从便安排,
- d+ E4 y6 v) ?% N, H7 [+ P$ n
. ?6 i0 L- U9 r8 C8 A2 W  X4 R活动联系人,钜华美食15815892828QQ2209063996
" f( A: A) j; H6 u" V
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
没有购物欲!想买噶时候会停不了手,唔想犯罪!
{:156:}支持!
{:164:}我喜欢,可惜周六要上班{:96:}
那里款式还不错,就系冇得试,唔系几好~
[quote][size=2][color=#999999]失忆の猫 发表于 2012-11-3 21:43[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240339&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]
, s; F. K; e  q& v) Y; [4 }那里款式还不错,就系冇得试,唔系几好~[/quote]
8 D4 E- j- P3 w9 H0 l) ^) A8 E1 O. j$ E. o0 n+ ^
尔及及卖衫果底靓女身型同自已差唔,基本就可以啦!我同我老婆买衫每次都是甘哇,返到来她唔知几开心!
{:104:}10号??果日要赶飞机!所以无唔到咯!!
[quote][size=2][color=#999999]钜华美食 发表于 2012-11-3 21:51[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240354&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]# `* n  f/ ?5 c- l4 \
尔及及卖衫果底靓女身型同自已差唔,基本就可以啦!我同我老婆买衫每次都是甘哇,返到来她唔知几开心![/quote]
( ?6 s4 p& S4 `! j: E  c, W0 K8 i( V( J& u
其实我都经常过去买衫,从化款式少,又贵~
[quote][size=2][color=#999999]失忆の猫 发表于 2012-11-3 21:55[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240366&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]  _' b" v* h% t, S' G: K
其实我都经常过去买衫,从化款式少,又贵~[/quote]
7 F6 V8 S9 h( ~5 k% ?  T8 \* K8 e
2 ~3 C' q6 L3 ]* D/ q9 b* C* X之前我响从化买,后来我去白马买,又平又靓,仲是牌子货添
[quote][size=2][color=#999999]钜华美食 发表于 2012-11-3 21:58[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240371&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]2 z+ O4 f) i. ]1 J9 {5 v7 ]# X- {
之前我响从化买,后来我去白马买,又平又靓,仲是牌子货添[/quote]' s8 h8 Z$ a$ k/ w/ @

7 A: a9 s$ O1 ^5 ]& C{:168:}我都系,以前系花都买,而家都系去白马买~
[quote][size=2][color=#999999]失忆の猫 发表于 2012-11-3 22:01[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240379&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]& ^4 A1 r3 F* g* S# f2 b
我都系,以前系花都买,而家都系去白马买~[/quote]7 |6 b* A2 p) Q, s

# W, N' |: h( b9 b; q/ t4 f靓女尔去唔去啊
[quote][size=2][color=#999999]钜华美食 发表于 2012-11-3 22:17[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240410&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]
( M! A. l$ [. R8 v: c靓女尔去唔去啊[/quote]
% G- P" w  c. r: q# B
: t& o- \2 M+ H/ e" s# P要上班啊~
[quote][size=2][color=#999999]钓痴 发表于 2012-11-3 21:52[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240355&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]
) V$ S& J* m9 C0 r7 r7 R9 |10号??果日要赶飞机!所以无唔到咯!![/quote]9 G1 v7 R# d  `' E' k5 _) s: i

/ }& G: P" x4 M9 f3 s赶飞机。。。。
好耐冇去过省城。
[quote][size=2][color=#999999]慧在咫尺 发表于 2012-11-3 23:40[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240497&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]( H6 b6 y% S9 V9 T# z& A# r
好耐冇去过省城。[/quote]) p4 K# ~8 R! G/ N
9 F. n0 v* f  d
过去及及(看看){:176:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复