点标签看更多好帖

好想吃三华李,边度有得摘

{:157:}每年端午节既前后,都好想吃家乡既三华李,市场上卖既,都无甘好吃,吾知道边度可以有得摘呢。记忆中好似无摘过三华李{:156:},好想吃,好想吃.........9 k# Q" T$ t) n3 n8 n6 [
+ t" S3 \: X, G5 a5 B8 C- e- s- F: C有无TX睇到后,同我一样流晒口水啊?哈哈~~
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
去联溪罗
李清水 发表于 2012-6-13 16:35 & s, X' R% Z& {, k& k, ^
去联溪罗
% ]: }6 t5 M3 {
{:98:}
, T7 m- s$ S  `1 ^& E1 V2 p3 e7 ?联溪系边的?
李清水 发表于 2012-6-13 16:35
0 E) U  ?7 K  S0 D5 C6 i去联溪罗
% x0 V* w5 I  C% _: x
东明咩?
Hello 发表于 2012-6-13 16:43
/ a: U4 S( b; ~; @, c- v联溪系边的?
1 b( P4 k+ f) t7 c( X1 `
良口还要上
david-liu 发表于 2012-6-13 16:51
" z. j' {3 K5 M6 ?3 m东明咩?

" d- r8 _# ^; d' i. r3 k良口仲要上
李清水 发表于 2012-6-13 17:12 ' a$ d8 c( H+ S3 \! a6 S+ J
良口仲要上

7 X: C5 \- o3 p哇,咁你近D啵,咁麻烦晒你啦!{:176:}
david-liu 发表于 2012-6-13 17:16 / N6 C# t3 @3 \) b0 y  F
哇,咁你近D啵,咁麻烦晒你啦!

" z9 J3 q: q" v0 b- [我没有呀
李清水 发表于 2012-6-13 17:12 9 r. J* u; u8 z4 n# L+ d3 ~: O
良口还要上
: W# @$ j1 D. p& u+ ?1 T; Z1 L- x
吕田咩?
Hello 发表于 2012-6-13 17:18
' K8 ]& `! r3 q( |吕田咩?
) h7 c3 w' G3 A$ W5 ~) v: i2 x
流溪河林场上去
李清水 发表于 2012-6-13 17:21 ( H. ^$ `" Q3 b: O% j
流溪河林场上去
" v; ~* ?; ^  g9 w7 t1 q
哦,才路边,仲要入去好远既咩?有公交车到果度磨
前日人哋去摘完,送咗好多俾我,依家冰箱仲有好多。。。
李清水 发表于 2012-6-13 17:18 8 O& _- s, ~' F
我没有呀

& p( G/ w/ j7 y. X6 ^{:93:}{:93:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-13 17:25
- _6 y8 D/ d2 f( h4 D/ r前日人哋去摘完,送咗好多俾我,依家冰箱仲有好多。。。

; `5 n* I* D! t5 \{:76:}1 v" [3 E; h% [2 u7 X% c0 {1 X' P
我好想吃啊,买果D,吾好吃哇~~~
Hello 发表于 2012-6-13 17:27
& K. V3 Y/ h0 m9 i, G4 W我好想吃啊,买果D,吾好吃哇~~~
" h. h" @! X1 H4 ]( `3 ?2 N
朋友去从化摘噶我果D。。。/ |0 O2 [9 N4 y" Z
买就唔知了。。。* C+ [2 E! g! g  l: A1 P  ^

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复