楼主:Nicole木习习 - 

I Love You(爱很简单 英文版)yuki版同大家快入黎听啦

Nicole木习习 发表于 2012-6-12 22:50   a5 {6 F" \/ o
what??

; D. W7 Z* `1 o$ e百度搜索哇
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2012-6-12 22:50 4 [6 o. Z* N8 T/ k
百度搜索哇

; t: |* |7 r& B$ a1 {) S{:183:}{:157:}
{:99:}强烈要求放影音版
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:17
1 ^9 `' \/ b7 I& v强烈要求放影音版
: T) f5 E! d' m& p
你点解叫人哋宵夜,自己玩失踪啊钓鱼哥?

,我吾识英语,只识听中文
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:23
7 a& j/ y( \" K$ ~,我吾识英语,只识听中文

2 t3 N/ N) P& }0 x中文yuki版发咗啦。。。
  T8 m) y0 M; k. y$ l$ M我话有英文版+ g$ u6 @6 x  X) \- S+ p; G7 A! R' K
佢叫我发嘛。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:22
; K" X* ^; K5 S' F你点解叫人哋宵夜,自己玩失踪啊钓鱼哥?

; v$ [, @. A9 z# J) ?{:157:}我等左N秒啦,已经好有耐心嘎{:153:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:25
8 M5 v( \" }: j9 [% s( ]+ W我等左N秒啦,已经好有耐心嘎
; L5 T3 V9 l$ P( i8 L1 u+ y" {! v
{:157:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:24
9 o. ]8 B( W! q5 T中文yuki版发咗啦。。。5 D- T" P( s7 L- N6 W. [5 @3 t
我话有英文版
- V2 r' k4 l/ e8 M* {佢叫我发嘛。。。

1 u/ F6 g& q) y: l# k* Z% Z: }: b) V1 _% |& K{:157:}N年前就听过啦
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:28 5 x- h0 E* z0 r, S/ T' H, {. ?
N年前就听过啦
- _! d- @- M" o5 ]" t/ u3 B# G* y
{:153:}就算我请食宵夜你都吾会出来嘎,你听日仲要上课
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:30
; y" d" H1 J, n2 b  z5 X就算我请食宵夜你都吾会出来嘎,你听日仲要上课
8 i$ q- i$ i$ y+ O1 V1 s
咁。。。。你欠我一次。。。哈哈
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:30 ; @9 m. ^/ u9 s1 |3 _7 t8 j
就算我请食宵夜你都吾会出来嘎,你听日仲要上课

4 J8 B8 z6 }$ n& A咁yuki版嗌发嘛。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:31
1 t- a8 _2 A% V咁。。。。你欠我一次。。。哈哈
$ Q( X0 h7 [( {1 e  Z7 \
{:153:}你过到从化先讲野
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:33
0 p5 a7 E' A/ e. X你过到从化先讲野
" S, Z- @, M1 k0 l6 m% s9 S
咁你即系应承咗!
" H3 c: q6 L# z9 |7 r9 d好嘞。。。
( `$ ], J. Q+ R7 s: n5 U6 |% Y: t等我哈。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:34 , `* z; O- q& t9 B' g
咁你即系应承咗!
0 D) r' t) w% u+ o2 K3 w- b, H* T好嘞。。。
! u2 p9 B. h6 m( f6 t5 z' X  f等我哈。。。

7 A7 _  w& ^, W% W: T; y; ]{:157:}哇哇哇,我几时应承你

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复