楼主:Nicole木习习 - 

Over-thinking。。。

Nicole木习习 发表于 2012-6-7 23:09
( l$ h# \( B  D" D7 G( |, X唔系日本。。。
, _" A) n2 t# ^: ^# x! e3 f6 q唔听嘎文。。。
: U' p- h) L5 D# \& _佢系中韩混血
# I2 a- ]+ K7 f( b
你讲人,定系歌?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-6-8 00:01  你讲人,定系歌?

/ e% ~# q9 h  `, Z; ?0 j7 \人!国语歌黎噶!
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 00:06 * q, J: t2 O5 S; f; G, N4 N
人!国语歌黎噶!
) E; p" {1 l! k) Q4 h, F2 m
借问声,nicole是拼音定系英文?
李清水 发表于 2012-6-8 00:15 ; ^1 c+ P' _4 o5 N5 L
借问声,nicole是拼音定系英文?
, q; l( V/ x2 W8 o
英文啦
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 09:04 7 ]9 r! a  W8 Z) x
英文啦
1 I0 n, i% m. y* L, r, k3 k
咩野意思?
; K. J# s: c3 I' K1 S: q( E9 K尼可?
李清水 发表于 2012-6-8 10:02 / v% u$ J- m! S) H6 i  h. `
咩野意思?. j  }4 H+ K  o! \/ r
尼可?

, p' O( ]! Z  o7 H9 s. G# ?妮可吧。。中文译法好多噶哇。。同音字就得啦。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:22
: J/ ]0 a. l$ t  y0 \妮可吧。。中文译法好多噶哇。。同音字就得啦。。。

% M! E% f2 U3 P. ^那,妮可是什么意思?
李清水 发表于 2012-6-8 10:27
# z" H- H: A1 |8 t, y5 l3 S那,妮可是什么意思?
' m( u( }0 x  R) Y. O4 y
你可以google下。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:28 $ j  `1 m8 B( i$ a
你可以google下。。。

+ H* u3 H( i5 |0 J5 t{:183:}
李清水 发表于 2012-6-8 10:30
* z2 N6 M8 {1 C4 `
{:156:}姐今日心情唔好。。。自己去查
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:33
! d8 p+ w( u; _( x1 p* p3 \2 ~姐今日心情唔好。。。自己去查

1 i3 }8 g4 {# ^' w哥哥心情都吾系几好!
李清水 发表于 2012-6-8 10:44
- d9 q$ ]7 L/ Q0 W  ]9 N哥哥心情都吾系几好!
: Z6 z- n$ T2 K6 m0 k
{:156:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:52

% x" Y- g, a; w; [* G! y求安慰。。。。。。。。。
李清水 发表于 2012-6-8 10:55 , F; D( l; C) L* p% v3 n
求安慰。。。。。。。。。
# W) I& q0 J$ L, ?% H* ?
求咩求。。。0 }/ g/ Q! v8 [6 k" r3 H
姐都话心情唔好!
$ c5 t' P. B! X, i1 p$ Q6 c{:182:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 11:02 . P8 k, b  \" Z) `5 v
求咩求。。。
5 J/ S" [; h5 ]1 I3 P4 I姐都话心情唔好!
% ?* O  y6 S4 C8 N
甘,我安慰你啦
" `% _+ f- m% L6 J3 j

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复