楼主:Nicole木习习 - 

Over-thinking。。。

Nicole木习习 发表于 2012-6-7 23:09
$ H: G4 z+ m: `3 `唔系日本。。。* |* B9 q% D9 H0 {
唔听嘎文。。。
0 a9 Z% h* P) h% `0 O' x佢系中韩混血
$ s! S% c4 ^2 v5 m2 o' c
你讲人,定系歌?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-6-8 00:01  你讲人,定系歌?
( B7 X' U( M9 E8 h1 W; w: z& G$ g
人!国语歌黎噶!
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 00:06
( A9 n  l$ F% M- f6 \, q4 t人!国语歌黎噶!

( A2 `. y( n) U: ^  p9 L( V借问声,nicole是拼音定系英文?
李清水 发表于 2012-6-8 00:15
+ j6 r7 i8 ~% u! \& {# `! A借问声,nicole是拼音定系英文?
; P% H; j3 A$ m! b- I) F
英文啦
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 09:04
! ]4 A. f6 _: ^2 E5 k: r英文啦

& p% r5 a. W7 f0 R& F" Q5 d咩野意思?. O, Y; }* R7 D1 r% ~
尼可?
李清水 发表于 2012-6-8 10:02 8 t$ t6 Q4 y) {# |3 u( _: m
咩野意思?
- g7 M* k1 |' f6 M! c$ u9 W4 G尼可?
2 M; U, B. M/ i
妮可吧。。中文译法好多噶哇。。同音字就得啦。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:22 " P) v& F7 ?- |' p* L! O- l
妮可吧。。中文译法好多噶哇。。同音字就得啦。。。

# l& E; o! k( ]  x6 |) V那,妮可是什么意思?
李清水 发表于 2012-6-8 10:27 * E+ t8 `1 w) U* Q. k* ?! C
那,妮可是什么意思?
5 B% F' c) R) ^. d( f
你可以google下。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:28
9 r' F2 m7 Q8 N& C  |1 P你可以google下。。。
$ N: s1 x' i$ H/ R. Q5 B% j
{:183:}
李清水 发表于 2012-6-8 10:30

. a" h4 I* R" u( t0 ~7 `{:156:}姐今日心情唔好。。。自己去查
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:33
2 w; s( C3 `1 x/ d$ T姐今日心情唔好。。。自己去查

% i* U0 p5 y" a# u! h) n2 Q  ^哥哥心情都吾系几好!
李清水 发表于 2012-6-8 10:44
8 D' F0 u5 s- p; g+ M, Q5 D% K哥哥心情都吾系几好!
* c% H3 n; V9 P1 O8 P, E  g
{:156:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:52

! D+ G% _, [/ }求安慰。。。。。。。。。
李清水 发表于 2012-6-8 10:55
" K5 A3 s0 E+ c" }0 F求安慰。。。。。。。。。
6 q2 [6 t( r6 @
求咩求。。。
# L7 b# _2 b( C( _6 \, v; i姐都话心情唔好!
3 b7 Q) ~6 @4 N3 g' }; L{:182:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 11:02
4 v; o+ K3 M& H: O, C求咩求。。。
, `) q- b, t! B0 B& s姐都话心情唔好!

% l6 d1 P% ^4 F2 R8 |2 Q! P甘,我安慰你啦
. G( j* _  j% H  A5 ~" x

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复