楼主:神采飞扬 - 

欢迎申请或者推荐领取活跃分子等勋章!

李清水 发表于 2012-6-6 22:55
; N  o% Q/ A. L" k* W2 @2 m吹水要识的咩

( }7 G6 w4 H% Y" ]景系嘅蛇,你以为甘容易咩。在这么复杂的坏境下,要吹得波纹不惊,需要艺术。。。{:162:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
发电机 发表于 2012-6-6 23:03
" T: |6 e+ ?  j+ K0 S* {4 l景系嘅蛇,你以为甘容易咩。在这么复杂的坏境下,要吹得波纹不惊,需要艺术。。。

5 G+ t" v, m! k- H2 L睇下点{:170:}
李清水 发表于 2012-6-6 23:08
. `6 c( h& R. X  ^# ]% s睇下点

0 @& H) g' Q  {不用看,你神马都一本正经。吹不来。。。{:179:}{:181:}{:153:}
发电机 发表于 2012-6-6 23:23
& N. G( z8 B, U2 O: G不用看,你神马都一本正经。吹不来。。。
; D# e) o4 K- ^7 K- {. Q! \

' V1 K9 Y1 t# T" n1 e7 m2 w我只是睇帖而定。

哈哈,这里几帖分明是吹水。看!!!你几认真对待~~呵呵!  发表于 2012-6-6 23:33
睇乜?
一穷二白 发表于 2012-6-6 23:40   L" H0 x# L. B( Z$ Z9 f
睇乜?

* D' N& r$ A. L6 n" Y4 S睇你呢个水王居然五申请灌水勋章咯{:98:}
发电机 发表于 2012-6-6 23:57 1 }9 K' {6 w3 J4 v
睇你呢个水王居然五申请灌水勋章咯

6 Q' R) d5 ~/ @' o有冇……都系甘支持神采飞扬!
一穷二白 发表于 2012-6-7 00:10
1 A( C2 C+ S7 A. j+ C7 |8 d7 a有冇……都系甘支持神采飞扬!

' [# J; \/ u% [4 C) f! m8 M几好,五似啊水甘贪勋章。{:191:}
发电机 发表于 2012-6-7 00:27
+ |9 N5 E/ H' w: H  J. c# j几好,五似啊水甘贪勋章。

: \; U4 E! {1 U0 q1 v不过……
{:91:}不过……俾番十个八个章章我唔会严多嘅……
一穷二白 发表于 2012-6-7 00:31
& c: G+ l7 R1 M5 v: S- w不过……俾番十个八个章章我唔会严多嘅……

; @: u: \" l: p& l  e+ l{:153:}水哥看来也落后了,他只贪婪5个。
{:153:}
李清水 发表于 2012-6-6 17:54
* z8 R+ k1 t8 m; S真系抵吾得发动机多勋章过我呀
* _! F* z' U# N) m3 L* A5 ]
{:155:}现在你地一样多罗
发电机 发表于 2012-6-6 22:48   t1 s5 b3 {* V# ]$ i. c
岩岩想同尔讲~尔边度识吹水蛇!
  R7 _. W) u! _" q3 G" X" z
你当阿水哥浪得虚名咩?
一穷二白 发表于 2012-6-7 00:31
3 t/ d1 _+ [9 |* K, \不过……俾番十个八个章章我唔会严多嘅……
3 w3 k7 K4 M1 t, T/ s
哈哈。。。。通常讲野唔一次性讲完个滴人仲恐怖

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复