楼主:Nicole木习习 - 

Over100 for the first time

又是无翻译的?睇图应该明你讲乜!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 14:45
8 j) G0 p/ f% l. `5 v! }" ^" k1 R又是无翻译的?睇图应该明你讲乜!
+ y6 G2 Q0 K' T  s! R% U' c
英语角开帖以来,
$ d4 `9 h) Q* r4 H, D第一次破100{:166:}
不懂英语的人还是比较多,例如我啦!识少少真的不敢发言啊!多多包涵!

都怪我们读书果时偏科偏左去北半球。。。  发表于 2012-6-4 16:14
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 14:48
9 H' s4 R& Z6 M1 S. _! `% W不懂英语的人还是比较多,例如我啦!识少少真的不敢发言啊!多多包涵!
' `! o( Q% k; A& A8 k9 }
唔会噶。。。我识嘅都唔多。。。" Z/ _: ]# E. E& q
大家都系互相学习喈。。。
( W/ U2 Y" I& S( k) w{:168:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:49 9 w" R+ G! ]; x" t6 l1 j  n4 Q
唔会噶。。。我识嘅都唔多。。。* ?  n$ b. O8 i% h
大家都系互相学习喈。。。

0 e1 n  B5 {6 k8 X+ ~$ k9 {你是老师!仲话识唔多?甘谦虚的?
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 14:53
( L$ i- y5 p  g7 m: {( O你是老师!仲话识唔多?甘谦虚的?

5 F0 b4 U, q: j7 L0 B7 J) b. K误人子弟喈我。。。{:106:}
甘话自己喈?
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 15:03 ' o  ^  a5 }, j, L7 |
甘话自己喈?

- I4 ?/ E3 `5 |( E8 b  v1 n1 H嗯。。。放下MM经常批评我。。。呵呵
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 15:04 + ~3 ]* `+ r6 h0 r. m0 l: ^
嗯。。。放下MM经常批评我。。。呵呵
0 G! p2 \5 {1 T
原来论坛仲有高手!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 15:07 ' Z! {; i+ ], f$ i% n2 C; `7 x2 ?8 ?
原来论坛仲有高手!
9 Q4 p, D; S" V+ V4 A
哈哈。。。
. R- h' ~3 ^* h3 }. K当然啊
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 15:07 1 r! b3 E" e, K- ^  \. k
哈哈。。。
) s- f2 ^* x9 @# m5 m" W- `8 H* D当然啊

, _8 H) o, y- v: P& R神采飞扬!
1 z& [/ X6 N4 K卧虎藏龙!
% C; u6 K, w8 M1 V/ \  \* K0 a3 Q老师都俾人话!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 15:12 9 Y( B: M& r- C% H: d6 w8 W. F# ^
神采飞扬!
* R& z$ }; K! f& B( F5 ]$ Z卧虎藏龙!
& J1 E, E9 ]4 z1 d& C老师都俾人话!
8 c' z; _- ]- C4 Z$ M8 z- I
放下MM成日话我魔女。。。呵呵
  d1 Q- W/ P( d8 |4 F; _! p
david-liu 发表于 2012-6-4 14:19 & ~- q# O$ j9 Z9 E
好似你都有份既啵

- e/ {; O. D" v" u2 r' u8 f; ?
' l% _2 _1 q; i+ j哈?咩关我事咩?{:104:}
how many is our next target?{:153:}200?300?1000?
sam1001 发表于 2012-6-4 22:56
! v% s- u& J; U( p/ {" }how many is our next target?200?300?1000?

5 y9 }+ U! w! ?5 |2 Xdefinitely!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复