乱甘UP

0 `. k. @4 n) G0 w- K9 C! v5 |) C- ^
Do you understand the feeling of missing someone? It is just like that you will spend a long hard time to turn the ice-cold water you have drunk into tears.
( Z9 X' Z& C+ z; \- V

3 f$ m8 ~- u7 d3 }, N- ~
* u, z- u) N- b& g/ L8 [
* L4 v3 s, Q+ B" r3 y- C
Those days when we were together appear in my mind time after time, because they were so joyful, happy, blest, disappointing, sad and painful. I miss you ,and miss you so much……

' g* A" |3 x( ]" s
6 I) l0 j4 a+ M
# V1 T& c: M) ^# |, O( G/ A! s
  Do you know there is someone thinking of you and caring you all the time ? Your smiling eyes are just like the sparkling stars hanging on the curtain of my heart.
, `4 Q, L9 n/ {( d* o

- v- f! z7 o1 d0 Z4 f6 @% a) }
7 l% Q1 |+ ]+ ?" ?$ h2 k  ^1 s) x6 {6 [5 F
Listening to my heart beating. Seeing how much I love you ,I dare to admit how much I love you .When thinking of you, I hope you can receive the passionat words I left for you!

" i+ U* z* {2 v# n# t. f+ b" g% C8 R# q/ x% v) |9 @
/ X( M* \  ~; m/ Z) P+ K
I can meet a person in a minute, like a person in an hour and love a person in a day, but it will take me a whole life to forget you.

; x* Y7 _8 n$ r  b& F: G, Y7 y5 w6 o2 o: a! G

* N$ q3 L2 T0 X% }
木版无乱谂啊,娱乐下甘...{:153:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
哈哈
4 K9 W! i7 S4 q; D( W& G  Q我睇过啦哩段嘢。。。
5 e; ~' [9 g0 y$ @3 K# X% b3 T$ z; u{:153:}
+ C- }/ V) Q4 X* I2 o多谢俾面。。。多谢撑场!{:169:}{:170:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:13
2 b; K1 j1 m, r3 Y9 K- Y哈哈
& _, K; h  \) J我睇过啦哩段嘢。。。
! [2 O8 Z. {$ [' Z7 G2 w4 @
{:106:}都话乱甘UP,你无谂我讲咩就系啦{:106:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:14
& a) P  }$ j) o都话乱甘UP,你无谂我讲咩就系啦
- q  ~; }. L! y* m9 R+ g
讲咩?2 R6 L; S9 U4 V  J$ i2 b
会谂咩?9 E; w4 M2 S/ J( |2 a
哈哈。。。
3 [, @! C# ^5 I0 ?9 A+ z1 L你唔好谂多咗。。。
, h' d! M3 O) I, C) I仲有,第二段,最后一个单词,系much
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:15
0 ]2 A) O$ t% k$ Q9 q8 a5 s' c讲咩?' y0 }( l0 V0 i
会谂咩?
# I$ M4 r" X1 c! W, j1 F( E1 N哈哈。。。
: h) Y* W! T* G+ I# }6 e2 p
{:153:}吹水无罪
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:18 1 |; g) e; `- P( q: U
吹水无罪

# j7 a2 T$ q1 M. F{:153:}{:153:}其实,你明唔明咩意思呢咁?
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:15
8 D" K% z* B/ x; A7 n/ I讲咩?
4 _3 i! O8 j# t/ k) r会谂咩?
+ u* S+ `" c! }$ d% h哈哈。。。

/ W* ]# O4 o/ B: T( U# Y( i2 b帮人编辑左,私信通知蛇,好“於”架!哈哈{:176:}
david-liu 发表于 2012-6-4 10:33 ' W9 E! u+ ]; I: F6 P9 n; b
帮人编辑左,私信通知蛇,好“於”架!哈哈

/ U. C% f! a& ~囧!!!!
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:25
6 h4 Y# k; g9 B0 J% q* F' t5 k1 t其实,你明唔明咩意思呢咁?

, L' @/ c, a$ T8 T3 z4 {3 _3 i: o
大致明,
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:43
( p  \9 v6 O9 a: @7 Q大致明,

7 A+ T6 e4 |& k, W( O6 v5 i好犀利啊,
! |1 i5 p( P8 m; ^又话自己唔识。。。
; o& \1 [8 M5 o我早就知你扼我哋啦。。。{:153:}0 I# o' o/ u9 e7 ^9 [
以后继续发。哈
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:40 6 g) u7 c& ~1 S
囧!!!!

+ m% s" F- M3 K( `尼只字拼音点打架?
david-liu 发表于 2012-6-4 11:02 ( b. u" n: F4 Q: [
尼只字拼音点打架?

' l( P# r. k( S) s9 C: L6 c, ljiong----->囧
NO1,甘似一句巫启贤既歌词既{:159:}
围观下
sam1001 发表于 2012-6-4 16:34
% D' n1 G/ `, V. w, P' k围观下
: i6 v7 b) z" d9 x+ x6 S' F
{:106:}有咩好睇啊.....

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复