乱甘UP

7 S- o' t. n- x1 b( x
Do you understand the feeling of missing someone? It is just like that you will spend a long hard time to turn the ice-cold water you have drunk into tears.

& I, b2 J7 r' i  T9 N) t
7 n. r8 q# Q  F# i, u3 h( o. ~6 ~1 [, t2 A3 |
9 F2 K/ ~. E. W
Those days when we were together appear in my mind time after time, because they were so joyful, happy, blest, disappointing, sad and painful. I miss you ,and miss you so much……

1 O% U$ f) K$ \8 ?& F+ c
) v/ y" }; T# w9 m
% o$ u, [5 J  i, i9 A. ]7 X5 o
  Do you know there is someone thinking of you and caring you all the time ? Your smiling eyes are just like the sparkling stars hanging on the curtain of my heart.
' d. N' U$ Z9 W3 H% |+ h& ~! g1 Y

, X3 Z0 n  l3 w" A- B/ ?6 i+ {- r* X/ @# B4 R
3 m1 w- W5 d0 c; z, k' c4 S  Y: d
Listening to my heart beating. Seeing how much I love you ,I dare to admit how much I love you .When thinking of you, I hope you can receive the passionat words I left for you!
4 @8 i1 S" x- p9 q5 j
' S/ x; O* p% M+ B3 W' V* ?. @: k5 i2 L
; L6 x* Y8 T- u( X3 i3 u
I can meet a person in a minute, like a person in an hour and love a person in a day, but it will take me a whole life to forget you.

K1 x+ M  a" R2 b  d8 d8 }7 y4 _) G* K3 R4 I# o, E2 A8 f& m
: O' p7 u* X3 {3 [
木版无乱谂啊,娱乐下甘...{:153:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
哈哈
6 b, b5 ?2 L4 P- G我睇过啦哩段嘢。。。
- d0 X# E& k' q9 h# c$ d{:153:}5 i$ [: r" j: [/ O* W
多谢俾面。。。多谢撑场!{:169:}{:170:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:13 1 \" }; s# Z2 N8 g8 e
哈哈
) x1 K* R! W/ H" o+ c: {7 r5 A3 C我睇过啦哩段嘢。。。

' e3 K: |: X2 T, o$ q7 w* T( N{:106:}都话乱甘UP,你无谂我讲咩就系啦{:106:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:14
  w4 ?' a3 m9 g; L4 U9 T7 B% V都话乱甘UP,你无谂我讲咩就系啦
( a  ^5 V9 f8 |) x
讲咩?- J/ }8 h2 U1 \$ {" _# P
会谂咩?1 [+ n) s7 {1 V( K
哈哈。。。& y0 X  I+ @% e. j! {8 X6 B/ Q6 U, p
你唔好谂多咗。。。) s9 k. B; o) E5 u) G  r& I% G2 @0 Z/ s: ^
仲有,第二段,最后一个单词,系much
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:15 " j  r! T2 _4 T' s# v) ^
讲咩?
  g0 U8 a% |* u% C7 n% V, |会谂咩?$ x# @6 ]3 m, a* c4 v! k# R* L. t* v
哈哈。。。

& ~" Q% c4 t) l' l) s, W  f{:153:}吹水无罪
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:18
1 q' s4 M* r6 w1 D: ^+ ?吹水无罪

3 _1 A1 u  c9 b* y& h{:153:}{:153:}其实,你明唔明咩意思呢咁?
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:15 0 F% h) u4 N* U
讲咩?
; o0 I1 m& R$ T( M1 S会谂咩?
! G; a2 {% B! ~哈哈。。。

5 F% \4 f- E5 S7 \  B帮人编辑左,私信通知蛇,好“於”架!哈哈{:176:}
david-liu 发表于 2012-6-4 10:33 * _$ k& A+ U' j7 [4 A+ \
帮人编辑左,私信通知蛇,好“於”架!哈哈
3 p$ z+ ?7 {6 \$ H& a% k
囧!!!!
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:25 / D* b: t4 C. S1 p; Z  N3 X; }! h
其实,你明唔明咩意思呢咁?
# n1 p+ f4 h$ U
# j; @2 Z% ?. ^5 I2 X" s- B
大致明,
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:43
& e3 A  ^) d2 }/ l7 {  w/ T大致明,
% Z3 }8 }: }) D+ u5 M
好犀利啊,* Y" }9 W, t9 B- i! p# t2 Z
又话自己唔识。。。
: W0 P4 }) y2 |我早就知你扼我哋啦。。。{:153:}
& w' S: X# j1 J( a3 O! @+ A4 _# Q) @! O以后继续发。哈
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:40 " p9 Z* Y$ O' F4 L0 w
囧!!!!

a* _3 _5 }! P1 K0 H尼只字拼音点打架?
david-liu 发表于 2012-6-4 11:02 , k  P. q! M6 V1 `5 Z
尼只字拼音点打架?

: n7 y; L) |6 P# D' ~7 x) x# Njiong----->囧
NO1,甘似一句巫启贤既歌词既{:159:}
围观下
sam1001 发表于 2012-6-4 16:34 8 C2 A0 U  T( a! x% J" X5 k- o* K
围观下
3 p' H- ?3 i7 e3 T9 H
{:106:}有咩好睇啊.....

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复