返回列表 发新帖
楼主:Nicole木习习 - 

About questions n answers...

Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:13 ! o: Z; @8 [- x" `# O/ ~3 w+ p
咁样下哇。。。
0 [( v5 [3 {# |% O' Y6 i& x问啦。。
7 O6 Q! N0 q8 G, O2 D+ |- ]
请教:Raymond
8 A7 k  N1 Y+ J4 ^( Z& Y——系咩意思?系车定系人名来的?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-5-8 23:47 - ^& d9 H$ \* z- G2 B
请教:Raymond
8 u- T: l" F# t! W5 `/ Z——系咩意思?系车定系人名来的?

5 L/ n- P0 R) B2 X0 o( [人名。。。你就叫Raymond?
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:48 2 C; y) m3 W: B2 o! ?/ ?- i* O) W$ s; V
人名。。。你就叫Raymond?

4 F7 f( z' v' K/ g( l6 N人名,翻译成英文叫咩野?
李清水 发表于 2012-5-8 23:53 # m$ V, C1 O0 ]* C! z0 i
人名,翻译成英文叫咩野?

6 x* ]/ Y# Z' Z4 }  F: C0 Q- Rname
1 p6 K4 h4 [, l0 q; O! ]
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:54 . o$ F6 W! q+ E3 n1 I
name
7 A" d& Z, K" I2 f# K# \% ~( R
吾明{:106:}
李清水 发表于 2012-5-8 23:58
& x4 W8 Z0 c/ A: k* n. N8 G吾明

3 v8 f9 i. Q( E+ t1 m* P你问乜喈?& @# ?- G0 _& v: R0 \/ a
名字嘅英文系name啊。。。
3 L$ }8 W  p: S6 A" \raymond本来就系英文名
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:59
6 }9 T2 h- m# J' T& k8 q5 j: a你问乜喈?2 D2 n) o) [6 g1 v+ R4 x  J3 V7 E
名字嘅英文系name啊。。。
4 M/ y0 w9 m. u0 w5 U" Rraymond本来就系英文名

/ V1 x) g' E- z' ]( Q$ g  x翻译成中文叫咩野先得架!
李清水 发表于 2012-5-9 00:00 7 q7 p" H7 [% p% d# f; z
翻译成中文叫咩野先得架!

0 E  u% G, G) ^! X9 V。。。5 n9 S3 ]4 x9 Z' Z
你啱先问,翻译成英文叫咩。。。
& W4 }+ ?) L( t。。。。。。。。。6 Q" W% V5 R+ `! K; O
伟文,伟明都得吧。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-9 00:02 + K& K+ i4 K8 Q* g2 ^) M7 l) v* T
。。。7 y, f1 J) e. b+ ?! _$ d4 c
你啱先问,翻译成英文叫咩。。。9 H" r5 ^! W1 G; ]5 ^* J3 x
。。。。。。。。。
; H  h$ B. ~5 U# `0 k) N
原来系甘的
李清水 发表于 2012-5-9 00:05 . R* K- [+ E: C: J: e6 n8 w
原来系甘的
9 u+ m  c7 d: f, a% B3 H  C( A
{:157:}你又紧张了?
6 e. F: y& Q/ U# `- N$ S成日打错字噶?
' e1 ^; Z" |: {: F% ]* J误导晒。。。
8 T. F8 h+ N3 v0 H5 e3 V李版,冷静D哇!
Nicole木习习 发表于 2012-5-9 00:06
" Q' W6 N. B- r9 X* z你又紧张了?
; H# M1 R0 k8 R3 q! m3 m$ ?6 {0 ^成日打错字噶?
% {( m3 q+ v/ k0 f, j2 X误导晒。。。
2 @1 G7 U) [8 U" x$ R3 m. j
见到你,我就紧张{:106:}" K9 I8 L. V- X, O% M9 D
吾知点解哗{:98:}
李清水 发表于 2012-5-9 00:08 1 Y7 l; i/ e8 q% i
见到你,我就紧张
! C4 }9 N! n1 {  s$ k吾知点解哗

4 G% Z6 y5 L) m" _& O4 l) d$ I冷静D哈。。。
% Y( G5 e; l6 R6 g! |) ^5 ]9 G我唔会食人,1 ]) k. h6 [1 Z2 w5 f( W
你唔洗紧张哈。。。
6 n8 S9 w. Z0 K$ a
Nicole木习习 发表于 2012-5-9 00:10 5 Z+ `4 V' @- W4 \. N; L* o
冷静D哈。。。
! [. G3 a1 p. C$ G我唔会食人,  W5 D' }- C! o
你唔洗紧张哈。。。
& M6 W2 O7 e, ~6 u) s0 w3 k
如果你食人,我反尔吾怕
. ^, O: a5 P& H4 Q就怕你吾食我者{:173:}
李清水 发表于 2012-5-9 00:11
- Z) i' Q2 t& X* ~& |7 O8 ~如果你食人,我反尔吾怕
" [2 a# }+ h/ X' i( t3 Q3 Z就怕你吾食我者
+ w; L2 `# e$ p6 Y
{:76:} 你系雪糕,你系黑朱古力 嘅话,我考虑下。。。{:76:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-9 00:13 / H8 N. o, i8 D# G! C, _
你系雪糕,你系黑朱古力 嘅话,我考虑下。。。
! O# k8 q5 j) Z( ^) b  |7 q
{:183:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复