返回列表 发新帖
楼主:Nicole木习习 - 

About questions n answers...

Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:13 & W( ?$ G  `' d1 Y
咁样下哇。。。3 x- w  N, l1 s  h
问啦。。

( \  l$ M# b6 j请教:Raymond
9 Q4 x" Z# P* ?  ~+ }; g- R- W* ]/ d) R——系咩意思?系车定系人名来的?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-5-8 23:47 % W* m) B6 ]' \" @
请教:Raymond
+ G$ t7 O/ `/ K9 b" }& Y' O——系咩意思?系车定系人名来的?

6 ?' x9 h+ G9 m人名。。。你就叫Raymond?
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:48
# s2 F% _5 t9 O7 g& H5 }+ s5 ^人名。。。你就叫Raymond?
# }$ K. @7 k3 h8 \  N; v
人名,翻译成英文叫咩野?
李清水 发表于 2012-5-8 23:53 5 a, b/ M+ x  r$ E  a. l
人名,翻译成英文叫咩野?

' b% H: D  i- w9 F/ a& v8 Dname& \( Y; j5 C% ]9 U
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:54
! @2 N6 L, E& Q5 ^0 t& L; H( Pname

2 W$ `# }3 x, v吾明{:106:}
李清水 发表于 2012-5-8 23:58
" H1 H1 ~% l: k1 L8 x3 ^0 C吾明
% F$ @8 L# s9 _  y1 a: ]" h
你问乜喈?% W2 t# Z5 N6 ^: B+ i
名字嘅英文系name啊。。。# o8 V  T+ _/ Q( E4 X
raymond本来就系英文名
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:59
, b. h  O) e# l* @8 `" c6 w+ r你问乜喈?
2 Z7 m" k6 O2 G名字嘅英文系name啊。。。( }. W2 s( D; }. C- K; k! w
raymond本来就系英文名

! P9 o* e% x4 Y# K: w0 e0 ?翻译成中文叫咩野先得架!
李清水 发表于 2012-5-9 00:00 6 K. ?1 {6 u7 Z0 v2 q6 I1 r- p; V% G
翻译成中文叫咩野先得架!
4 B  j: x1 Z% P' N9 \
。。。
4 G1 j! `$ j/ Y( o  y你啱先问,翻译成英文叫咩。。。7 U! i- J. M  J' b
。。。。。。。。。8 F( l) j! h, i2 [9 B% c  F; r  v  t
伟文,伟明都得吧。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-9 00:02 # @6 T; Q0 H1 Y5 p* I1 i; @, d
。。。; G$ {. T( d/ c
你啱先问,翻译成英文叫咩。。。& G8 I, [+ O6 q$ {' E
。。。。。。。。。

5 t$ `2 ^! ?5 \7 V. T" j4 k" ]原来系甘的
李清水 发表于 2012-5-9 00:05 8 W! c3 y5 O2 Y/ c0 U0 `) D! d, Z
原来系甘的

) L7 E, V. d7 Q9 l7 v{:157:}你又紧张了?
3 v! h. e: D8 Z, z  T/ M成日打错字噶?
  _! |) |; \) g0 t误导晒。。。
3 m" l+ W; a1 f4 u* j0 [1 Z* T7 `: w* j8 f李版,冷静D哇!
Nicole木习习 发表于 2012-5-9 00:06 % s0 P! Q6 e( c# t
你又紧张了?( G6 W; i4 Z6 v3 Y" f& F/ t
成日打错字噶?" Y. {4 i- G: J/ ]: q% T! ^5 U
误导晒。。。

8 T  k2 J; M; u6 N见到你,我就紧张{:106:}
+ y# x. N  C$ Y, d9 e3 ^吾知点解哗{:98:}
李清水 发表于 2012-5-9 00:08
- a, z% V, q, h/ |  [9 @3 u" G1 H见到你,我就紧张
- [. i0 F. U$ k! }4 Y吾知点解哗

9 T. @$ {: C# A! p% ^冷静D哈。。。) [2 w, j9 S; w" j  w. g1 Q
我唔会食人,9 [+ M" j' n3 ?3 H
你唔洗紧张哈。。。
7 R$ L9 F" B2 u+ `4 i5 l
Nicole木习习 发表于 2012-5-9 00:10 + y( N/ U; F  q( E* k/ e
冷静D哈。。。2 V" U! p9 T& ^( V( e
我唔会食人,
- v" |) X1 Q4 y  s" S6 E/ Y3 {你唔洗紧张哈。。。
" r- d9 u, v4 Z. d, k
如果你食人,我反尔吾怕9 l* g9 h$ l1 R7 @1 x4 L
就怕你吾食我者{:173:}
李清水 发表于 2012-5-9 00:11 - E; o+ q2 Z8 G- m$ J
如果你食人,我反尔吾怕
/ U8 L. k& ^) _5 U. v/ }) d2 N就怕你吾食我者

5 h/ F+ z! s1 d6 Q0 V3 m  |{:76:} 你系雪糕,你系黑朱古力 嘅话,我考虑下。。。{:76:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-9 00:13 ) G6 B. {2 `/ I9 ]
你系雪糕,你系黑朱古力 嘅话,我考虑下。。。

" z0 v5 F& ]% p  I6 b8 Z; Z{:183:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复