楼主:Nicole木习习 - 

Over-thinking。。。

Nicole木习习 发表于 2012-6-7 23:09
. _  ]/ o2 n5 j3 i* C, I- g5 x9 a/ ?1 L唔系日本。。。
0 l* a4 Y; o6 P5 Y唔听嘎文。。。: i, v/ h- [; J! s6 e1 a
佢系中韩混血

8 x6 |: Q; r# U+ T2 o' H; l你讲人,定系歌?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-6-8 00:01  你讲人,定系歌?

+ n- `2 }, n' r. \/ C" {9 b; C& U人!国语歌黎噶!
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 00:06 ' L9 @% R" G  @# t3 J# d
人!国语歌黎噶!
, z# ^+ q/ B) B$ |! ?
借问声,nicole是拼音定系英文?
李清水 发表于 2012-6-8 00:15
$ Q2 ?+ }) D- o; o1 e3 {借问声,nicole是拼音定系英文?
; _4 ?9 l2 X) h6 P' ~
英文啦
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 09:04
3 ?; H! i( U8 L" c% C3 T英文啦
! p2 R# S0 @8 o7 E, c) [
咩野意思?1 B9 h7 {) Q% |8 }
尼可?
李清水 发表于 2012-6-8 10:02
9 j; o0 e" i' j+ F咩野意思?
+ E# t$ R4 M( y; M+ r  s% D尼可?
2 W' W: U5 {; \3 @' B& L4 p
妮可吧。。中文译法好多噶哇。。同音字就得啦。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:22 : |3 s! d% ~, ^% a0 Q( c) G% l0 S
妮可吧。。中文译法好多噶哇。。同音字就得啦。。。
' p1 F* Y0 L3 B# j8 Y7 M' R3 z$ [
那,妮可是什么意思?
李清水 发表于 2012-6-8 10:27
, |5 E0 B. C! ]$ C那,妮可是什么意思?
" B- w) O, U" v  p
你可以google下。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:28
/ U' L' q1 o7 R1 g/ B: p你可以google下。。。

3 |2 q) J* X1 |% j{:183:}
李清水 发表于 2012-6-8 10:30

" g7 J9 o8 a; x4 H+ Z6 o9 }{:156:}姐今日心情唔好。。。自己去查
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:33
1 j; D! o6 |0 T# o9 d8 H9 C姐今日心情唔好。。。自己去查

: ]- `6 ^, M5 T% m6 n哥哥心情都吾系几好!
李清水 发表于 2012-6-8 10:44
9 C: v0 B  S. r; |哥哥心情都吾系几好!
6 ~  D5 m  \) U- i1 N
{:156:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:52

* h' m% S2 R3 ^% z' ~; K; v求安慰。。。。。。。。。
李清水 发表于 2012-6-8 10:55 / f, d5 b' @, U. s
求安慰。。。。。。。。。

; \, a, y. ^4 b2 c) c求咩求。。。
& j, |+ K  a" t0 \: C5 x$ F+ A姐都话心情唔好!
# p6 H5 I% B9 @, V" N2 C' q{:182:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 11:02 ( H( a  q. K. a; H% L4 o" |, z
求咩求。。。
8 L# ~+ g3 w/ I0 }姐都话心情唔好!
" [. Y! B9 H: K; U" d/ _
甘,我安慰你啦
) S, u4 g2 `. i$ ~# b2 D

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复