楼主:Nicole木习习 - 

摩羯座和十二星座的关系,自己看着办吧哈

风中汉子 发表于 2012-6-6 23:16
3 S& g$ {( `& S" C; i+ P  U# _( ^讲就识讲,但讲得多,人地又话尔长气,女仔心里真系摸唔透既
7 ]! T( \9 O. f4 V
咁无办法了。。。
% }( ~1 J& j" i' e, \  f* Q" G自己看着办! c( c2 c9 ^5 _& \9 T+ p+ ^4 v
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2012-6-6 23:18 2 ?/ A! c: b. B5 D2 B2 \
好庆幸,我能成为你的心灵知己!你要记住响CH尼个农村有个心灵知己啊!
+ T7 V3 F; g. c% F" Y
{:104:}记住了!呵呵。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:18 / |9 L2 {9 i4 w2 N+ D, B
咁无办法了。。。
  I- ]% v( w0 I5 f自己看着办
$ |+ b  E- W5 T% q- x5 _% ?
所以依家未无乎咯,点解人地可以沟女甘成功,自己就无咩办法既
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:19
- e7 M- h1 r! c6 s* P所以依家未无乎咯,点解人地可以沟女甘成功,自己就无咩办法既

) E/ W) V& {/ O/ {  |{:193:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:19
% a* z6 S; `1 @; f! ]
无甘蛇
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:20 ; d( G8 [$ B1 L
无甘蛇

8 }2 `: T+ h+ Z7 I! {我唔知讲咩了哇。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:21 ' u0 z( p1 |: C
我唔知讲咩了哇。。。

2 a! \( I& V2 G0 _自问人唔系好样哀果只,见到D仲样哀既沟到鬼甘靓女做女朋友
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:23 ! i) x' ]  j0 X( n1 M* ]
自问人唔系好样哀果只,见到D仲样哀既沟到鬼甘靓女做女朋友
$ \& f( |" f) S% P( \; m
以貌取人。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:24
9 z& d: O9 P7 p. \0 ]+ s以貌取人。。。

- w( {; q* i, U. K7 [无啊,{:156:}
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:25 2 {' l" W% `- Q/ }$ P
无啊,

9 ^: Y" ?/ g7 R: C/ u& |, R8 _啱先句话,点解释?
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:27
9 {6 m% Q2 ~; s. f9 A啱先句话,点解释?
" R1 k4 r, V1 K2 \1 B
系街度你见到就明既啦,唔使解析噶
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:28
6 J0 V  C- B; O6 R; q系街度你见到就明既啦,唔使解析噶
* T2 i6 P# x& z, a$ O; Y, e/ D( r
咁又点,人哋中意。。。
) s/ ~: |& r% |2 B9 h唔好理人哋点睇,1 q, s( S  r7 W4 G' }9 W
最紧要自己点睇喈
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:28 ; k$ g9 J. ^& O" W
咁又点,人哋中意。。。# A! G% |' v7 T! M+ F
唔好理人哋点睇,
3 j/ n( U; c! ?  c9 u最紧要自己点睇喈

. U$ ~8 I3 M) R9 S自己看唔过眼咯
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:29
) W- \) l! @7 N9 L9 ?自己看唔过眼咯
1 d( @/ e. r" }0 v  e
{:193:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:29

+ X8 e1 P, H6 o8 b, ~妒忌心人人都怕有噶

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复