楼主:Nicole木习习 - 

Over100 for the first time

又是无翻译的?睇图应该明你讲乜!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 14:45 6 C1 T# a/ T8 _$ u" ]$ I
又是无翻译的?睇图应该明你讲乜!

; ~' D+ d  j5 J6 W( F/ s英语角开帖以来,
+ |+ w8 e; h, \3 r第一次破100{:166:}
不懂英语的人还是比较多,例如我啦!识少少真的不敢发言啊!多多包涵!

都怪我们读书果时偏科偏左去北半球。。。  发表于 2012-6-4 16:14
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 14:48
* i( I3 v' U/ j/ J( H. U不懂英语的人还是比较多,例如我啦!识少少真的不敢发言啊!多多包涵!

! `( p! e$ }/ y唔会噶。。。我识嘅都唔多。。。, V0 J! C/ o  B) ^) K+ O
大家都系互相学习喈。。。
" v+ X* c( `! x: S# ~' \" H4 J7 j{:168:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:49 * z+ v! c1 ~$ H
唔会噶。。。我识嘅都唔多。。。
0 z4 K4 U* M2 o2 e- O大家都系互相学习喈。。。
& U8 w% _$ A0 c; b% y0 s
你是老师!仲话识唔多?甘谦虚的?
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 14:53 " g/ V( U3 E) i% X8 [
你是老师!仲话识唔多?甘谦虚的?
. T7 ]; i6 C7 }8 s+ r
误人子弟喈我。。。{:106:}
甘话自己喈?
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 15:03
% v3 Q! O2 R5 m5 w1 {甘话自己喈?
$ D% e8 l+ Y% u& e9 A  W; n) @7 y
嗯。。。放下MM经常批评我。。。呵呵
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 15:04 " X- |  L5 B1 J
嗯。。。放下MM经常批评我。。。呵呵
! [8 h+ a! v! C
原来论坛仲有高手!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 15:07
2 ^$ R+ v% b( b8 q原来论坛仲有高手!
/ ?4 Z0 Z4 ^! m
哈哈。。。
; x5 j2 [' E* c8 c0 R% b! \+ |# [当然啊
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 15:07
1 d) d) k1 H1 d& w; c. X% H7 H# J' Q6 ~- ~哈哈。。。
1 f% Q7 O( s9 W! d当然啊
! [- h. C0 x# m9 R# v7 v
神采飞扬!* a" i6 V  |/ m8 w+ e5 B
卧虎藏龙!
* E3 }# B! y! \老师都俾人话!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 15:12
$ ~" D0 s8 g7 e神采飞扬!* O! ?$ k9 ]3 L. `
卧虎藏龙!
, X; ^% L; B5 z, [+ \% S% q* V老师都俾人话!
( y$ x& {; z- P. I4 f# f
放下MM成日话我魔女。。。呵呵
, f4 c0 u+ T. e( R6 a7 E! L
david-liu 发表于 2012-6-4 14:19
; ]( z* X9 {' a) A# C6 N# n好似你都有份既啵
8 T# l2 Q$ f# y% W
' T  y& _5 r" `# L1 Q
哈?咩关我事咩?{:104:}
how many is our next target?{:153:}200?300?1000?
sam1001 发表于 2012-6-4 22:56
4 ^+ ^' R0 R: K9 Uhow many is our next target?200?300?1000?
3 [& z0 g0 ]+ |1 Q- a! \* ~& d
definitely!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复