楼主:Nicole木习习 - 

Finally,520,5200

Nicole木习习 发表于 2012-6-4 13:30 0 t+ I  c4 h7 M% s& o
好。。。呵呵。。。一齐fighting!
) Q' t8 W! C( e3 }, o; D6 {0 o
你让下我尼个老人家蛇,我落力追你就落力跑,等埋我蛇{:103:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2012-6-4 13:33
  {/ V  l/ H8 S4 W# P, i你让下我尼个老人家蛇,我落力追你就落力跑,等埋我蛇

9 p/ P/ B2 t) x5 w( a仲有几分。。。你又po个图哈等阵。。。你留意住,5200好po图了哦。。。
2 p0 w7 `# r' N5 l+ M/ ]/ B) R
  ]5 `) G  E- F$ Q# @& z; x" p 11111111.jpg         睇到啦!{:96:}
david-liu 发表于 2012-6-4 13:40 , g3 Q7 d, c: C8 c& R; R$ u
睇到啦!

) L9 `# ?6 c: ]! t/ Y$ T- I+ [忘记提醒你,飞扬个logo会遮住晒D字,睇唔到。。。  h  ^& M& O2 n4 A4 W" X
{:98:}
积分榜同在线时间 0210.jpg 0631.jpg
david-liu 发表于 2012-6-4 13:52 ! i6 L  ?( ?5 J% \. b0 z; Q" N6 {
积分榜同在线时间

+ ?; c% W8 Z, {! R  O你现时积分系5204哦。。。超过咗5200了。。。我唔够快,剪唔到了。。。呜呜{:96:}
david-liu 发表于 2012-6-4 13:52
1 j5 N. H. d4 @. N9 W) [' J积分榜同在线时间
" d/ }3 K' j" K
你好快追上啦。。。呵呵
所以~~~~~~我唔制啊{:96:}我要超过你啊!
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 13:31 2 b( Y8 g" n, E9 x8 i# W, \
啥意思?呵呵。。。碌?
( i- R7 S. r, X* h# S) {
语气助词,同“蛇”等相近
快乐源自内心 发表于 2012-6-4 14:01
: [) \) {5 z# w" F/ _+ q5 X8 W语气助词,同“蛇”等相近

8 H( h8 |- r" a, W. |* j噢噢。。。; N8 N$ o6 ^6 \8 Y0 \# g
又学到嘢了。。。" h$ J( g2 g+ d8 p2 H
多谢快版。。。4 r9 X7 z) n4 T3 ]+ {
嘻嘻
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:02 ! N7 I! z0 L. D" _3 L/ L& ~
噢噢。。。& \7 {. i- w% S# W1 j% M, D, V( ^
又学到嘢了。。。
' e& S6 D2 W8 g+ k' _& {多谢快版。。。
1 U  j% @: q9 _& ]6 y! a8 m
嘻嘻,相互学习
快乐源自内心 发表于 2012-6-4 14:04 4 S% M  f% z* Z4 G
嘻嘻,相互学习

: c- C; w5 S& v1 B/ [, i{:104:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:05

. c, s# t/ \/ \' n# V- w: S9 P2 C去下WC先,等我返来哦
快乐源自内心 发表于 2012-6-4 14:05
# h6 n4 ^$ |" t8 @去下WC先,等我返来哦
4 d& s+ N9 t4 T4 @7 D, b
哈哈。。
) {" b. k- c9 P# q# Q2 ~! O* o9 T快版好搞笑。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:08   ~5 U7 F/ S- E
哈哈。。
/ y& V# o# K; z# p* X9 q快版好搞笑。。。
, ~& I9 Y; X- I1 B
Are you still here?+ z2 y0 T8 e" t
哈哈,是咪甘讲既?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复