乱甘UP

本帖最后由 钓鱼仔 于 2012-6-4 10:18 编辑   K" k# ]6 o7 F  c, n2 D& K7 E: y5 C

% \9 Y  a0 [( w8 b1 O* h- i8 J. S
Do you understand the feeling of missing someone? It is just like that you will spend a long hard time to turn the ice-cold water you have drunk into tears.

0 Y$ ^' ]: }$ g) x7 z4 @  a+ O6 I/ `3 L! L, P
- m6 `) e: G+ |

0 E7 c5 M: @' R4 p* P) w6 E4 P7 D! l
Those days when we were together appear in my mind time after time, because they were so joyful, happy, blest, disappointing, sad and painful. I miss you ,and miss you so much……

/ ?$ [; G/ z& F, b
4 g% q3 S1 p1 M, y/ E) t- I+ J3 t. g
  Do you know there is someone thinking of you and caring you all the time ? Your smiling eyes are just like the sparkling stars hanging on the curtain of my heart.
' h8 C1 z1 w) u% }' a

* a0 }3 j5 J  ~6 v+ {3 k+ M. W% V' ]( {9 c1 O+ l5 N' \

( P  _) W# u+ A7 ?
Listening to my heart beating. Seeing how much I love you ,I dare to admit how much I love you .When thinking of you, I hope you can receive the passionat words I left for you!
# z3 X" j9 q0 X

$ V" Y+ \3 A/ Y0 A* [. H. W3 _6 c7 T9 {
I can meet a person in a minute, like a person in an hour and love a person in a day, but it will take me a whole life to forget you.

* M$ P1 s- m7 U, X: ?/ T6 }2 w
; u% o$ v: G4 u7 U
' B9 f) b* B/ i0 D! f0 q
木版无乱谂啊,娱乐下甘...{:153:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
哈哈% R# k* }' `9 d/ C& `$ g7 S5 ~
我睇过啦哩段嘢。。。
( I+ m3 K+ ?/ ?1 [. s; Z{:153:}: d% W' |; G/ t4 z
多谢俾面。。。多谢撑场!{:169:}{:170:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:13 5 r+ b8 q' c" ~* e+ a0 k
哈哈
7 P, t' }& ?  h- B/ M5 }* t& Z( w* q我睇过啦哩段嘢。。。

/ k$ A+ q5 m/ ]/ p* P% u9 A# p{:106:}都话乱甘UP,你无谂我讲咩就系啦{:106:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:14 & s. u' G' _! Y3 p5 V, v
都话乱甘UP,你无谂我讲咩就系啦

+ F9 r2 b5 k% p1 R$ M, E讲咩?" w% b' \* ~5 Y! J( c
会谂咩?" Z- @$ C. k5 t: E2 ~. W. V
哈哈。。。
) k) }, u1 A) h+ ~6 Y你唔好谂多咗。。。
. t/ t- z! a! K: p) e9 {$ b3 w仲有,第二段,最后一个单词,系much
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:15
6 s: f1 h' B; A8 j( M讲咩?
0 B# a" V/ Z- m! w会谂咩?# ~/ w7 b) S7 ?/ {( B8 n
哈哈。。。
: x. }" L% C& X- F
{:153:}吹水无罪
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:18
* @, }" I! x& x, L, e吹水无罪
! \, o: Z0 ~$ w' R: ], R
{:153:}{:153:}其实,你明唔明咩意思呢咁?
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:15 . b! i* A% ]- O& ^
讲咩?. y- V! W* o. J' t& i. S
会谂咩?
1 ~  \5 t0 f: D' x哈哈。。。

0 L* i5 L# k5 A) Q" \帮人编辑左,私信通知蛇,好“於”架!哈哈{:176:}
david-liu 发表于 2012-6-4 10:33 - o" c& M  [: d) S  O# `' j' `4 w8 K
帮人编辑左,私信通知蛇,好“於”架!哈哈
( h2 R; m6 n  J( ]
囧!!!!
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:25 3 N; v0 {& o  f; [
其实,你明唔明咩意思呢咁?
: O/ w8 z- y0 s3 R% L
! W7 t' P6 K: ~. ?
大致明,
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:43
5 X; y" h% J5 Z- ?6 k大致明,

3 Z8 g# V6 j! T* t& u% Z3 F# v/ J好犀利啊,- h: a, B( l- m2 x4 o# j) b8 b
又话自己唔识。。。1 ]( w- n; y. `  C
我早就知你扼我哋啦。。。{:153:}% S1 \3 H1 f2 D9 l( Q6 c0 ^
以后继续发。哈
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:40
, {* O3 c; d2 E5 s. ]' F囧!!!!

4 O( K6 f3 P( L- W; b& R5 R# d1 e尼只字拼音点打架?
david-liu 发表于 2012-6-4 11:02
0 k* Z. V- B: O4 Z5 V3 X# r尼只字拼音点打架?
. C3 P* E! I6 {! h% j' Z
jiong----->囧
NO1,甘似一句巫启贤既歌词既{:159:}
围观下
sam1001 发表于 2012-6-4 16:34 1 F: l: d( ]* w, o7 M, G
围观下

& {$ T, Y! u1 W# A; z{:106:}有咩好睇啊.....

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复