返回列表 发新帖
楼主:Nicole木习习 - 

Near...Far...

Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:01
/ ^9 x/ H# \9 O* K/ L5 S5 Y6 c唔识。。。+ I# G  {+ X; n5 m  ]# e0 y
我斋识住鸡翼。。。
( Q; N8 e, a' T3 f* I0 K: c+ j0 ^其他。。。一概不知。。。哈哈哈哈哈哈哈哈
% k; T8 ?2 v$ Y: r* ?& }  s
煮饭识吗?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-5-11 11:05
7 S1 r5 g; t+ x" E: B煮饭识吗?

3 W0 W& \- o* p# ]& r饭?5 d% O4 u( g3 b& G; X" j# @
咪就洗好米摆落电饭煲。。。1 g# D9 q( a2 M: n3 b* B
挞制咯。。。$ c) g4 i6 E2 g2 ~
至于煮得靓唔靓,唔知囖。。。哈哈
李清水 发表于 2012-5-11 10:42
6 }( Q$ }7 @. u" z8 x4 g' f甘我屋企的主食系番薯有咩野办法哗
- L( j, H, A; h( g7 B食番薯,系我地招呼重要亲朋的款待规格
. Z. s. ]9 b0 V6 @! g* p# l  B7 ?8 U
{:76:}我同妈妈都中意食番薯
Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:09
+ D+ O3 X: Z$ t" t! R8 W饭?9 S* E% j0 q3 [- P& K( Z( T6 w
咪就洗好米摆落电饭煲。。。+ u7 s8 L# p6 r6 D) a; V" M
挞制咯。。。

7 v$ Z' Q) F" I5 }, G& S
- _( l: i: [' E3 |$ T8 X& v. l1 |你居然吾识煮饭!
5 F2 ^9 T7 h& n你叫你老公点放心摆低D细路比你带呀!
李清水 发表于 2012-5-11 11:11 % \1 n% \0 V/ b' g# |3 x8 A
5 u/ h8 |* {$ b; y2 N& M! s6 Y
你居然吾识煮饭!( ~" R- t4 a8 t- T  \" R
你叫你老公点放心摆低D细路比你带呀!
" c2 Z' v; J1 c; d2 l; h
依家边个识煮饭噶。。。
+ p* B9 U' O3 c( T  i& P% n
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:11 & v- K2 a2 U1 r; d
我同妈妈都中意食番薯
6 T0 M2 I$ k% ]+ \, R: r% `# E
" g- ^8 h0 z$ z+ E
你睇到——果D系我用来招呼D重要亲朋的。
' ?! N6 M# {9 s0 }4 r你来的话,我就用芉头招呼你{:176:}
李清水 发表于 2012-5-11 11:14
2 S9 I& N  t4 B0 M) O: d* ^你睇到——果D系我用来招呼D重要亲朋的。
/ M: ?0 c0 P# k0 g5 ~* s你来的话,我就用芉头招呼你
4 g" I6 @8 d& E4 F1 u! m
{:103:}真是伤心
Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:12
& [2 ?- t, Z4 u0 G/ t$ |: U* E依家边个识煮饭噶。。。
) o! U0 X% F, f6 M
) J2 Y7 U* U4 Y, K% M, K
你甘讲野
( f/ }5 p2 F. K7 Y2 q  m' f+ V' ]你叫我情何以堪呀% G- e% m9 ]# Z2 K' |8 M
救命呀——放下,你都下习习煮饭先得!!!
李清水 发表于 2012-5-11 11:17 . g- Q" x* b1 A- j$ d6 T4 y

/ x: m! }* ~3 f  z, F. a* |4 t6 ~6 ~/ a你甘讲野
5 o) h8 p/ v2 k3 c8 @0 G你叫我情何以堪呀

9 A- \$ i) y6 R: H. Z) F唔可能噶哇。。。
" C6 ]4 k8 g% n# u- H无时间煮噶哇。。。- g/ y7 f& ]9 ^! T, \! E# X
哈哈。。。
7 ^% ]' ~. v8 N# t' Z我妈咪都唔洗我煮噶哇。。。
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:14
  J+ d! o% l) m; Q* u7 L- R真是伤心
0 b" I3 g: k& T7 k* q$ x) }' [' t
好啦——见你好似真系伤心甘的款,我加碗白粥你啦!
! b1 M5 @! w7 u0 K, y白粥,我地系重要节日先食的——你要珍惜呀!
Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:19 ) g0 X( c4 m' f* V& c
唔可能噶哇。。。! y' J7 r9 ?4 m' a
无时间煮噶哇。。。
5 v9 l, H/ z4 a哈哈。。。
! {+ P- |0 U* }
到你做左人地妈咪,你要吾要煮比D仔女食/
李清水 发表于 2012-5-11 11:22
# \. X6 l9 ?# `4 o' \/ i  i. q/ ]到你做左人地妈咪,你要吾要煮比D仔女食/
. p9 C* f/ _% U3 E8 K
肯定有办法噶。。。; {. ~  }( W1 |" m
李清水 发表于 2012-5-11 11:19 8 t; P$ t' E; J# Y9 J
好啦——见你好似真系伤心甘的款,我加碗白粥你啦!  w1 V+ g. _' y2 d1 o
白粥,我地系重要节日先食的——你要珍惜呀!

# g. r, p2 L% l9 q. R) [$ I' Q6 m' q{:76:}我喜欢白粥,清清淡炎,甜甘甜甘,幸福的味道

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复