楼主:kanon - 

【活动图片】07.12.15石门森林公园观赏日出/红叶活动图片

原帖由 行行企企 于 2007-12-19 11:02 发表 ; f, \1 Y9 v: ^) V9 d4 N( x2 w$ t9 b
  Y+ U; F6 M, _1 w- p
  C* S/ Q" Z4 l
' e4 h- D3 f3 \3 s: y' G6 g- A" `
尔又味起名?!尔自己唔知咩?!
3 q8 h2 z! }+ V: \6 y+ C5 W
咩叫起名?出名咪
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
原帖由 快乐源自内心 于 2007-12-19 11:13 发表
0 j: V  \( \' f8 q0 J& g3 t$ Q
5 o$ a. D6 `& _咩叫起名?出名咪
: Y/ J  ]8 V& Y+ g! p" Q; z3 c6 }
1 r4 N4 _: B" G( G; x3 G/ N

" I' u# O9 {; \从化话尔都唔识?!才街兜多几日啦。。。。。。
原帖由 行行企企 于 2007-12-19 11:24 发表 ) ^2 n. Y! u" P& n" r

& m; W" ^) o0 G' q2 v7 Z: ]9 D) F1 F9 d: _
8 J. W* Q, R; M$ v7 V: t
从化话尔都唔识?!才街兜多几日啦。。。。。。

( E5 Q( m/ ]6 z& [2 o痴得尔多,衣加叻左好多罗,唔好虾我唔识喔
原帖由 快乐源自内心 于 2007-12-19 11:27 发表
2 c  C5 L! |: v& g% j6 a( @! q
/ |( {: t# S& @+ Q7 S( `痴得尔多,衣加叻左好多罗,唔好虾我唔识喔

0 K5 a) o. t3 e
9 s' T, d! U9 H# {' R5 I% p
+ m4 X- i) C! I. ?; }- a# m: ]尔痴得开水多怕哇,关爱乜野树哇。
原帖由 行行企企 于 2007-12-19 11:30 发表 9 R& [1 Q2 U% @3 p( C
) \" [/ ]# c! U
! E2 |- A3 r8 J: T. `0 A

# i0 y" F3 x8 X% t* s5 ~( [* e* i尔痴得开水多怕哇,关爱乜野树哇。
, x! o" g% L  Q% R, N! Z4 t: z% t
是就认左距啦,又拖人地落水,讲时讲,起名是咪出名哇?
问开水啦!!
原帖由 行行企企 于 2007-12-19 11:34 发表
9 u; U" F5 B9 k4 c# O2 j问开水啦!!

d* v6 x- [5 ]# {耶耶 中意问你啊
唔讲。。。。。。。。。。。。尔吹咩?!
原帖由 行行企企 于 2007-12-19 11:37 发表 4 S/ {" O" \( U$ h. q+ [1 W1 I( x
唔讲。。。。。。。。。。。。尔吹咩?!
1 n! }) E7 _$ U, @! F* F% o; J. E  t
打理你。。。。。哼
耶耶 耶耶 耶耶
S甘麻啦~~~尔尿啦~~我乜野面都呒晒罗
原帖由 ~奇侠~ 于 2007-12-20 01:44 发表 + W+ M/ p# M, s" L) x
S甘麻啦~~~尔尿啦~~我乜野面都呒晒罗

# R7 S; c: @  q
! H) j. ^. _: Y. u' ~* |1 `3 L( `
最有面就系尔啰!!!!
~~~~~~~那~~~~~~~~
原帖由 ~奇侠~ 于 2007-12-20 13:25 发表 $ C; D$ n8 Q2 v: A
~~~~~~~那~~~~~~~~

- _: s% y! Z- I3 v$ U$ i# {! y3 O* d0 B7 P: l
8 J1 R( O, O" n. A+ r6 ~
又竖手指????
甘都得啊? 甘都得啊?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复