榴莲芝士

关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
我承认 我看到了不该看得, n/ p0 O+ C/ B4 k8 A4 C9 ~0 ^
鸡皮。。。
吃喝玩乐 发表于 2014-10-7 07:22
# \( X- [/ W! X* E* r# z, g; X6 e我承认 我看到了不该看得
4 K) j2 j% _& \! [( k- I' S鸡皮。。。

7 K) a) P7 L, V& K% R. K{:159:}才边度?
吃喝玩乐 发表于 2014-10-7 07:22 - n- q3 x# T$ s
我承认 我看到了不该看得4 {; ?. ]: W. ]3 d" C
鸡皮。。。
8 A# ?" n8 {) r6 N5 V  u
还不快点扫
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 08:39
- q& [+ ]7 y' X3 V! e' `才边度?
  Y. M  K7 F8 ^
距话见到只蛋糕甘多心形起晒鸡皮啊,睇距平时都是无滴浪漫的人罗
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 08:49
) Z% J* g# C: t1 y2 s距话见到只蛋糕甘多心形起晒鸡皮啊,睇距平时都是无滴浪漫的人罗

* z- ~$ b9 g% w& M3 B+ r4 p% Z{:176:}距要蛋糕冒心形既咩?
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 08:52 / e0 p2 U$ R, u
距要蛋糕冒心形既咩?
: P& G/ d% c. r
点知道距,唔了解,距话好怕密集形,估计距唔对提子有偏见就真碌
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 08:55 , T- K4 b' a; r  L1 `6 }
点知道距,唔了解,距话好怕密集形,估计距唔对提子有偏见就真碌

5 p6 O$ Q/ G, X3 c: o{:173:}下次整到,叫我吃晒滴提子再俾距{:176:}
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 09:15 . B  S( Z! x0 ?8 h& j; |; J0 e
下次整到,叫我吃晒滴提子再俾距
: i( ?6 E) w1 f; y1 }/ [. `2 S
{:76:}好似上次甘抢么?都未切蛋糕就食晒滴提子
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 09:37
) H1 x$ w9 @8 f  m$ Y好似上次甘抢么?都未切蛋糕就食晒滴提子

7 B/ X; ^+ r3 a{:156:}上次食左两粒冒晒。
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 10:03
' [! v8 ^' _* \; d9 O上次食左两粒冒晒。
2 D8 @5 e* G# s3 g$ C) [
我好似未食就无晒
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 10:31
( q* B* |1 H0 \" ?1 t* O我好似未食就无晒
" F% K1 r; |7 K, b& v( j
{:191:}甘我都比你幸运,旧饭罗左粒俾我
Lee(小妹) 发表于 2014-10-7 10:32 % W# `: }! t3 [$ o. N3 W  q8 R* Q5 l  B
甘我都比你幸运,旧饭罗左粒俾我
) X1 c" b/ U$ E7 I: o- D; l
旧饭对你就是好,哼。。。我自从那次说过坐距车无坐风车甘有安全感,她就唔锡我罗
快乐源自内心 发表于 2014-10-7 10:35
: q3 k' j! n3 Q: I, n' Q$ A旧饭对你就是好,哼。。。我自从那次说过坐距车无坐风车甘有安全感,她就唔锡我罗

6 s" p' Q  P! e# B6 U& r5 p/ n{:176:}低,甘话饭啦,唔搭你

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复