楼主:神采飞扬~华哥 - 

腰痛

慧在咫尺 发表于 2012-10-22 23:34 ) Q; M2 F3 V$ C: N
你又想去咩。一齐去 啦咁就
3 `  M8 M4 m& a1 ^$ W# u% w
{:157:}冒直接开车去蛇,散步去{:153:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Lee(小妹) 发表于 2012-10-23 22:16 2 S* W  i) r3 U- W; [
冒直接开车去蛇,散步去
7 U: s; S, U2 G; V. J
冇话开车去喔。重阳前一晚,我用佐17分钟上到顶。
慧在咫尺 发表于 2012-10-23 22:27 ; m3 e4 K# o% E4 ]' U' @8 T
冇话开车去喔。重阳前一晚,我用佐17分钟上到顶。
5 L4 q5 v% h7 i: q' t
{:157:}精力甘好既
Lee(小妹) 发表于 2012-10-23 22:32
% j) V0 I  J- j. L精力甘好既
9 @! F" U9 O2 F5 O: Y
上楼梯一步都未停过啊。{:185:}
慧在咫尺 发表于 2012-10-23 22:33 + K* ?: X* H& |- O$ Y
上楼梯一步都未停过啊。
- I0 q( S4 W7 o7 g$ Z+ E
{:100:}我最起码大半个钟啦,都唔 一定,要走走停停坐坐{:152:}
Lee(小妹) 发表于 2012-10-23 22:35 0 |0 [/ F/ x5 u0 ~
我最起码大半个钟啦,都唔 一定,要走走停停坐坐

9 H# X, s- K' L. ]' o% s0 O' |9 _未停过表示过后有点压力~~~
慧在咫尺 发表于 2012-10-23 22:46
7 P6 B" ]# D# G- P0 W/ a8 g未停过表示过后有点压力~~~
$ d7 P% q# ]9 b! _+ {4 @3 b( p
{:153:}后生仔,好快恢复既
Lee(小妹) 发表于 2012-10-24 21:58
2 U. Z3 e# x# a后生仔,好快恢复既

/ z' s) _4 j  Z依咖已经好啦。我觉得我嘅康复能力都几强下
慧在咫尺 发表于 2012-10-24 22:18
8 ?8 f1 R; U- d! B+ ]依咖已经好啦。我觉得我嘅康复能力都几强下
. Q) g% y5 i( N! |
{:99:}尔甘后生点同哇
Lee(小妹) 发表于 2012-10-25 21:29
9 _) y7 ~2 W& X3 d1 K9 E$ S尔甘后生点同哇
+ a3 ], _( B- x6 S: A
{:99:}冇成日讲到自己好似好老咁喔~
慧在咫尺 发表于 2012-10-25 22:17 3 L' X+ v/ F% `0 K% j9 q# D* \- A
冇成日讲到自己好似好老咁喔~

* a6 }* p. j4 d: L/ I某人话我18岁哥{:154:}
Lee(小妹) 发表于 2012-10-25 22:21 7 Q" n5 n6 e0 y3 C( a0 P
某人话我18岁哥

( H% ^3 O2 w, ?$ f{:154:}咁就肯定系18岁
慧在咫尺 发表于 2012-10-25 22:34 5 p" {1 d7 I* U9 ^4 y+ ~' B2 T
咁就肯定系18岁

) z( o- m/ G( q" A7 a; b9 h{:153:}即是我后生过尔咩?
Lee(小妹) 发表于 2012-10-25 22:36 7 c5 K$ I$ R/ e' W! B" N2 A
即是我后生过尔咩?
2 x2 e/ N3 a/ k3 m
{:152:}肯定啦。我都有须咯,老咯
慧在咫尺 发表于 2012-10-25 22:38 $ Z! z+ I: t, R2 n, W1 n' {; q. e
肯定啦。我都有须咯,老咯
! u! `9 [/ C7 X  ~, L: I- g: d2 X$ v# Q
{:176:}须白没?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复