点标签看更多好帖

促销大优惠位于开源路舜福电脑城

促销大优惠位于开源路舜福电脑城一楼档口<小郑通讯>爱疯,三星.索爱.小米等手机装饰配件大减价.( S( b5 V& U- l9 i9 y0 ^1 K
淘宝网:http://weicheng8888.taobao.com1 ]3 z3 h# t1 M  R" C' R

+ e* v/ V  o! o" Q  B) C- [& ?' q如果想要睇机壳..到时会放多D上去的.
+ [# q4 I# f  e6 ^  ?# x
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
{:100:}
你屋企开既咩?
david-liu 发表于 2012-9-5 10:30 0 V" _" Y$ T+ U7 S9 f" w
你屋企开既咩?
/ d+ ?% |; i2 d  t* [% E
嗯.系啊..到时帮衬下啦..
茶茶 发表于 2012-9-7 15:30
2 H3 O' T  W) ^嗯.系啊..到时帮衬下啦..
% n5 Z. `. R- g1 b3 L7 Z2 ]
有乜嘢优惠啊?
david-liu 发表于 2012-9-7 15:36 / C2 O4 ~' D! k% h
有乜嘢优惠啊?
1 O1 j: W5 @$ ]# l
{:168:}便到你笑
茶茶 发表于 2012-9-7 15:38 - @0 D% Z  \7 D$ D6 l
便到你笑

w3 K2 O( C* _# r4 O- d' X* M8 X莫非买电池送手机{:153:}
david-liu 发表于 2012-9-7 15:39 8 ]8 f! @" m- I, d) H
莫非买电池送手机
+ C9 l& V3 O# o* k
{:176:}买手机送电池
茶茶 发表于 2012-9-7 15:45 5 R8 y( ~% U- r* F1 m
买手机送电池
4 D  _: g; G. D! J5 i0 y3 b
仲有乜嘢送啊?
david-liu 发表于 2012-9-7 15:52 6 e! i" U9 M; A  J  X6 U3 L
仲有乜嘢送啊?
+ y3 V! v% @+ f, [3 b2 n
{:165:}睇你买几多金先得架...- U% U" M% e- X: F( Z, F
茶茶 发表于 2012-9-7 15:53
2 \9 u' I/ l* U9 Q) V睇你买几多金先得架...
+ q! c" x+ D9 ], F6 c
原黎卖金既咩{:153:}
david-liu 发表于 2012-9-7 15:54 5 D  x4 D7 e) g/ `9 p6 |4 o
原黎卖金既咩

! u/ x8 ]* L2 _3 c; A0 ]/ k" F, t{:166:}讲错,买几多
茶茶 发表于 2012-9-7 15:56 , z$ M0 G, C; k
讲错,买几多
1 Z7 }# D9 \$ x$ y
手机都系一部怕既蛇
david-liu 发表于 2012-9-7 16:01 + K& H% r% i1 S- p
手机都系一部怕既蛇

1 F3 J+ L9 l1 P" r{:166:}你买咩手机哇., _3 M7 Z6 n/ A' ?, m! A+ Q1 H) Z
茶茶 发表于 2012-9-7 16:03 $ |: Z- s: S  P1 c
你买咩手机哇.

) p: H' u( p. B$ F) {& b# T想买 I 疯咯,不过袋子得一百多DD咯{:176:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复