点标签看更多好帖

魔女端午的那些事。。。

本帖最后由 Nicole木习习 于 2012-6-25 15:23 编辑 / i- p. l, h, e( R6 W. p8 H
+ k) n; h: `! R0 s

7 Z4 y0 {  g& ?! E  L$ w魔女端午的那些事。。。1 s, ?- {8 W' S
* W7 d+ O6 }/ \5 p7 A
! i  L- l& ~& u6 m3 T, q& X& ]$ D0 h 20120624702_副本.jpg 2 ^& R3 l0 w+ \5 m+ Y3 e( `0 j
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
发电机 + 40 + 40 + 40 效果好好
zhucanjian + 40 + 40 赞一个!
天从人愿 + 40 效果好好
总评分: 威望 + 40  金钱 + 120  贡献 + 80 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
照片整得特诡异。。抗议。。。
多少啊多少 发表于 2012-6-25 15:16
# O- W7 ~  L# Q$ x( [照片整得特诡异。。抗议。。。

2 i1 ~' U+ y, r晚上去嘅。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-25 15:24 " h3 u4 D* ?7 v/ u/ @4 y1 X
晚上去嘅。。。

' ]- ~0 @1 ]% G2 v我知道啊。。所以先叫一个诡异咯。。放下闪光灯,照片会白一D。
多少啊多少 发表于 2012-6-25 15:31 , x; N% U' d, [. f8 l  V
我知道啊。。所以先叫一个诡异咯。。放下闪光灯,照片会白一D。
- M/ N4 _7 B$ S4 N4 C' B

/ U3 y& ?4 a- j. o. \6 V我中意依家哩种feel,晚上要咁白做乜,不如早上去影。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-25 15:33 ! j1 ^( Q( O  e, l$ {/ j# g
我中意依家哩种feel,晚上要咁白做乜,不如早上去影。。。
. L2 P5 D8 y' B! z

" k+ A" b% d% j. Q! z8 Q嗯。。知道啦,甘样先够吓人咯。。呵呵。。。
多少啊多少 发表于 2012-6-25 15:35
) ?1 g" J9 q+ J1 [: s嗯。。知道啦,甘样先够吓人咯。。呵呵。。。

3 i8 F, ~* N% {) A8 V4 ^) _都唔系吓人嘅。。。4 O. q( L* t2 \2 o
有灯光噶嘛。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-25 15:36
' q+ m3 p4 z6 u7 g5 c% C; k都唔系吓人嘅。。。
6 h* Y0 F( e9 ~, {4 s0 d. p3 |有灯光噶嘛。。。
! H8 c/ O1 w  b! w5 L
嗯。。。。
系未做住公交车影既广州塔
滴相整得几特别
风中汉子 发表于 2012-6-25 15:56 / I* e- f. C% \6 I1 ^! J/ g
系未做住公交车影既广州塔

. @, M8 R" s( F# R# Q( u5 O唔系,系省博影嘅。。。
快乐源自内心 发表于 2012-6-25 15:59 " w2 N- |' M+ X8 O; m, q
滴相整得几特别
. @0 E: S% x/ G8 }/ P
嘻嘻,谢谢
不错!多谢分享~~
天从人愿 发表于 2012-6-25 16:22
  Q% {+ Z* }! X3 j* n  {( G不错!多谢分享~~

]/ k. O% `6 b5 K- l% {众人要求滴。。。呵呵。。。- U3 |! u+ E0 j7 f% X! R
谢谢!
{:91:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复