楼主:yuki - 

太攰了,训唔着

快乐源自内心 发表于 2012-6-5 09:23 ' {# \% v: u: P+ h! d
不过我真是好想睡觉的时候能做只猪
$ y! ?6 G) f% m/ D- u& d, K! w% `! f
甘你讲服自己的潜意识先啦!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-6-5 09:13
1 t1 e& ~* s$ Q  ]道理跟我上面所说的是一样的
8 E# `# T; j6 d* \
{:104:}做个快乐的笨猪
李清水 发表于 2012-6-5 09:24 6 [  B% q. C4 D1 E, [% H
甘你讲服自己的潜意识先啦!
/ T; T- F9 }; a5 \5 o4 o
如果俾距说服我转头甘点算好哩
同我料多滴,尔就睡得着。念经比尔听。
yuki 发表于 2012-6-5 09:24 " \" `2 k6 y6 w! J- q
做个快乐的笨猪

9 ]7 z0 p! S3 z) F/ o! A) q应该讲系:快乐源自内心请做一个快乐的笨猪。。。
快乐源自内心 发表于 2012-6-5 09:25
8 A0 S' B, b+ p4 B7 T如果俾距说服我转头甘点算好哩

: m/ U% {8 m! c  G5 L你做吾到训觉果时只猪甘样,本身就已经系被佢讲服左!!!
问题是我没有任何心事的情况下,太累了,为何反而训唔着?{:96:}
李清水 发表于 2012-6-5 09:27
, A2 O) i1 \; y6 A* B, H  ~+ w你做吾到训觉果时只猪甘样,本身就已经系被佢讲服左!!!

/ l5 y+ `7 g/ x9 @% {. u3 k+ A( u6 n{:98:}昨晚训唔得,今日好眼训
快乐源自内心 发表于 2012-6-5 09:28 & w# I( j' u1 k* p) N2 n' F
昨晚训唔得,今日好眼训

% S# h( y; O# h1 M你学下雪松啦。
李清水 发表于 2012-6-5 09:29
# z( ]  q5 L+ O/ o$ L你学下雪松啦。

* o: v% L" P0 T7 |{:153:}你要介绍我识先可以学
快乐源自内心 发表于 2012-6-5 09:28
# G) A# @8 i0 J( s* D. J( W, b$ D' w昨晚训唔得,今日好眼训
9 H3 Y& H( i. V* Y2 @* H
我都是。。无心机做野{:98:}
yuki 发表于 2012-6-5 09:29
* S; g# n% n' m- s我都是。。无心机做野

4 n- T. F, b, I& _  g# d7 `甘就唔好做住先罗,等有心机个时先做就事半功倍啦
快乐源自内心 发表于 2012-6-5 09:29
" x; I2 J8 C! o; }* O你要介绍我识先可以学
  O: q$ @  m. o6 y
论坛里,爱写旧体诗的雪松呀!
快乐源自内心 发表于 2012-6-5 09:31 - L5 T2 P) d& v/ r/ J7 e
甘就唔好做住先罗,等有心机个时先做就事半功倍啦

e, S. v) }# l! z有些事情又一定要做。。{:106:}
李清水 发表于 2012-6-5 09:31 + E2 ^' M6 ]- C0 X- s
论坛里,爱写旧体诗的雪松呀!

: Q7 T2 C9 [' ]4 H{:98:}我无咩文彩的哇,你叫距写多滴心情日记个类型蛇

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复