楼主:千秋一君 - 

流溪河下雨一瞬间

果度的鱼怕比兄弟们钓晒啰!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
可乐+冰 发表于 2013-9-20 17:07 ( i0 w( G# ?% r! c7 u
果度的鱼怕比兄弟们钓晒啰!

7 y0 F" m5 e# }- g( u0 x8 k鱼钓唔晒怕我,我就知道,渔霸漂、雷达漂、冻料都出动埋{:153:},果度好少非子,最值得开心的。{:104:}
千秋一君 发表于 2013-09-20 17:12:55 7 o7 _: i, D, |, r  |
[quote]可乐+冰 发表于 2013-9-20 17:07 [url=forum.php?mod=redirect&got
. V  }: U1 x0 M7 Z  ^7 u
看来真系要抽时间上去玩下先得,吾知上午去有得钓磨呢?
可乐+冰 发表于 2013-9-20 17:18 0 Y! i4 y& ^( y$ Z0 l8 q
看来真系要抽时间上去玩下先得,吾知上午去有得钓磨呢?

* w* k5 c+ A4 T* @& X! J累积各位兄弟战况总结出,早上打窝了,鱼还是希、下午就好点(早上不去,下午是没有位了),晚上就撞彩开唔开口了。
几位好似都几熟面口喔,介绍下蛇{:159:}
明月风 发表于 2013-09-20 22:16:32
" H& k  l7 z3 w  b( Q2 @7 {几位好似都几熟面口喔,介绍下蛇{:159:}

! D# g$ U$ J# N左边系毛毛虫,中间系金旺哥,右边系乐乐哇,我未上镜哈!有机会先同池哥你一齐钓鱼!
千秋一君 发表于 2013-09-20 17:24:35 / m$ b6 Y0 z5 j1 Z/ L
[quote]可乐+冰 发表于 2013-9-20 17:18 [url=forum.php?mod=redirect&got

' E# F* q8 ~! W+ L6 F多谢提醒,有机会一齐钓钓鱼
可乐+冰 发表于 2013-9-21 11:34
+ @+ s1 R, h# n9 q6 J% i) f多谢提醒,有机会一齐钓钓鱼
7 X: U. O5 p5 m- H# b( R
一定一定,有幸同大师你一起钓鱼系我荣幸!{:168:}
千秋一君 发表于 2013-9-17 10:27
8 I) h' D; v5 a$ F撞彩半个钟有的上鱼咋,多谢支持!
! f2 T/ r' c4 q" v& q7 n
人品好!嘻嘻
波仔 发表于 2013-9-21 23:44
# T4 v& L* w; n) ^2 E9 B: V. g/ k& f人品好!嘻嘻
9 m, N) b$ x' _, F! i+ K  O2 j
波少,几时带我去钓鱼{:164:},A排好少见到D钓友咯,大家都忙工作。
好收获,野味啊!{:166:}
千秋一君 发表于 2013-9-16 13:49
9 c4 w- U& d1 H; a) y记得带福寿螺,唔系好多位噶,你见到我地挤成甘就知啦!
+ b( |& `# H3 B" D# Y9 p
{:153:}多人先好玩
我都偷空去玩左两个钟,好好钓,不过一入黑就停晒口了,果次我地仲钓到4指大眼鸡哦!
虎鲨 发表于 2013-09-22 18:00:20 % Z" ]# e  Q% L" |5 K( U
好收获,野味啊!{:166:}

+ p7 G" n* r+ D4 v/ P6 X+ P- a是的,收获几满足下,又开心又过左瘾!
caohhh 发表于 2013-09-22 19:46:58
" K2 W4 u  Q2 y$ G6 n0 L* n! S8 u我都偷空去玩左两个钟,好好钓,不过一入黑就停晒口了,果次我地仲钓到4指大眼鸡哦!
. ^' k) g. o5 T$ N3 l! l
上次我地都钓到大眼鸡,不过比较少!想稳地方钓96!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复