楼主:明月风 - 

九益传说

鱼籽彭 发表于 2013-9-4 02:21 ( e2 H9 s# ?; e# n) T' o
池哥辛苦了!其实钓获最少我。锚鱼冠军!

2 E. C/ k: K& Q6 `  B  d, y0 t( L2 c我最少,用草鱼料钓的,都不对口。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
4 H" D1 x& o# d0 h/ o5 P
一穷二白 发表于 2013-9-4 02:49
) X7 b: l3 P" q: a  u

6 e& J$ f7 p7 T, @不好意思带多鱼走,让你失望{:166:}
. Z! z* q0 s5 k3 {1 B; [9 z
david-liu 发表于 2013-9-4 07:37 % {) @9 G5 q7 e- ~7 N  s
池哥,渔获唔错啊
" M3 }3 M; o( W* R! ^0 z" B
我渔获不多,但心情不错{:173:}
池哥辛苦了!{:166:}
明月风 发表于 2013-9-4 12:47
7 X1 a4 {( `7 D) ~# \& }. Q9 h  p那就补多张上去啦

5 H( U3 o0 r. I/ g9 V{:106:}呢张有影唔到样!!睇来甘多去试钓噶当中我们最差了!!大鱼都没上过一条!!
看到过试钓信息,可惜没时间去钓鱼!看看帖子也过瘾!
环境几好!希望收费平啲!到时去玩玩!
钓痴 发表于 2013-9-4 14:48
5 V9 g* `6 i) \呢张有影唔到样!!睇来甘多去试钓噶当中我们最差了!!大鱼都没上过一条!!
* E/ |! `: y2 I. \: \+ d
拍照技术有限,请多多见谅{:154:}
随.缘. 发表于 2013-9-4 13:26 8 `$ S5 t% P: g' U! }+ ^8 Z
池哥辛苦了!

3 w3 ?& ~! B; K  A: }' O肯定辛苦啦,叫你负责拍照发贴,你又不肯{:176:}
感受野钓 发表于 2013-9-4 15:37
" R  V$ x% C0 M5 R5 L- y7 H2 t看到过试钓信息,可惜没时间去钓鱼!看看帖子也过瘾!
8 t" Y1 i9 H/ O
教授高手,更加要去一试咯{:166:}
明月风 发表于 2013-9-4 18:44 # W; |! K8 {/ ^% R3 e7 S
肯定辛苦啦,叫你负责拍照发贴,你又不肯

" n$ K, ]8 q) ]& m4 J- f, {没甘既设备呀{:193:},点影呀
几好喔     唔错可以过下手瘾。如果得闲我都会跟埋去
明月风 发表于 2013-9-4 13:03
  O: C& m2 q: g  u9 q# d文笔和图片整理技巧都有待提高,希望波哥多多指教
1 l8 d' P6 H9 L
池哥米笑我啦!开塘求带上!
明月风 发表于 2013-09-04 13:10:39 0 ?) }6 ?8 P5 m% l  x8 _
[quote]david-liu 发表于 2013-9-4 07:37 [url=forum.php?mod=redirect&go
1 ], ?& ?$ k8 F$ u! _) l$ ?; V
有专业渔童服务,心情肯定靓啦!^o^钓鱼甘耐都没享受过此等服务!^o^
池哥辛苦了!改善装备去死大物

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复