楼主:望天桐 - 

2013新版群服订购通知

很有范哦
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
精靈 发表于 2013-7-3 18:22 1 b: d/ h. }. m" i
很有范哦

3 l$ S$ E% M0 v, Y! V- O你又唔来帮我影!{:99:}
caohhh 发表于 2013-7-3 18:30
' T2 h" G$ y* H1 J1 K你又唔来帮我影!
+ x" \! g* J/ Q! e  c: i( l
依咖出黎既效果都好好啊   我都唔知道桐哥原来仲有咁有气质既一面添
我又要一件 L  {:184:}
精靈 发表于 2013-7-3 18:34
1 |  M0 V$ S! d- r  F4 s  P7 ^& q依咖出黎既效果都好好啊   我都唔知道桐哥原来仲有咁有气质既一面添

& e0 S! \, z  w鸭梨山大{:154:}{:183:}
良仔XL一件
小小凝希 发表于 2013-7-3 11:08 : W( Q, O* b3 w( L: n2 m
唔系XXS咩?

$ e' R  S" g, C# q你既意思即系叫我着你遮,小小嘛{:153:}。。。{:154:}
良仔 发表于 2013-7-3 20:40 5 W1 u! `5 Q3 k: r7 @
良仔XL一件

" W) W8 p; x# s9 S, A) G( n; ]已记录
caohhh 发表于 2013-7-3 18:18 " ?+ l4 Q6 n% Y4 F
又縗我咯!!你先系领导啊!
$ \  H& F/ @+ s0 W+ m
你就是甘易认左距碌{:185:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-07-03 02:10:37
7 o' r9 N5 ?8 A. o7 L, i8 X[quote]david-liu 发表于 2013-07-03 01:48:45 [url=forum.php?mod=redire
7 {( u. ~0 H$ C1 {' e% C
呦!我亦要件,平时着M码,桐少你睇住办啦
caohhh 发表于 2013-7-3 18:16
7 w, b0 B$ V  q2 w6 _2 I你要XL可以了,到时联系我来我度拿可以吗?
* S. x! w0 V# ?7 {9 d$ ]( Q( H: d4 a电话: 13113308880
) M, N% [6 }. e9 W, q' m4 ^* J
已经叫佐灵少帮我拿埋{:166:}
mawa 发表于 2013-7-4 14:45
& P, {) v- Q: n* y/ j呦!我亦要件,平时着M码,桐少你睇住办啦
# z6 m* M) P/ \1 E# j4 J
好,留L码比你,最细L码哇!
路亚耀仔 发表于 2013-7-4 17:53
+ Y) @+ H1 `( P! t. ~3 T已经叫佐灵少帮我拿埋
  `7 b# D5 A5 W. Z& O; i( K6 `4 l
好的!
好型仔! 以后要认住依个鹰{:176:}
仲有没货啊     我要XXL一件

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复