返回列表 发新帖
楼主:神采飞扬~华哥 - 

黄龙夜钓

{:163:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
华哥厉害,出口成诗,钓鱼应该是出钓爆箱罗{:166:}
风月明 发表于 2012-11-27 19:54 ) e. e6 y# T5 i) r: p* q
华哥厉害,出口成诗,钓鱼应该是出钓爆箱罗
4 |0 L' [, t$ w" U1 Y2 d
丑和,我去良口良明钓,睇人钓就十斤八斤往岸拉,自己就毛都没条
钜华美食 发表于 2012-11-27 20:03 . t8 Q7 [( V% X" K. [$ y' a
丑和,我去良口良明钓,睇人钓就十斤八斤往岸拉,自己就毛都没条

8 w, n: {% P1 S; e) U3 A$ S你带上我去钓番次,我先信{:176:}
风月明 发表于 2012-11-27 20:06
- K# H1 V$ A3 \你带上我去钓番次,我先信
$ {9 S  J6 b: O1 p6 b" D  M
您择日子咯
钜华美食 发表于 2012-11-27 20:11 5 a* Y$ C: i7 z7 S' m2 F! ^- Z! K
您择日子咯

; G0 O# E6 d/ s5 E7 t8 @华哥发个组织贴,我的跟队去!
caohhh 发表于 2012-11-27 23:57
% g4 U) M  `- K) h) A华哥发个组织贴,我的跟队去!

/ f" ~: t) [) s# h7 W  L, E" ~唔减哇,发左几次都没人跟帖去,好丑哗
钜华美食 发表于 2012-11-28 00:12
& u; m( B& @( [+ n+ z6 I7 E唔减哇,发左几次都没人跟帖去,好丑哗
6 g" ?# {( y7 x$ l$ W' a, v
提前D蛇,大家要就时间的哇!
caohhh 发表于 2012-11-27 23:57 ( l6 u3 z# F+ U& O1 Y
华哥发个组织贴,我的跟队去!
; A. P* _% u! m, b) A8 S% b$ ^1 n
不如您叫心自改7..8号路线,从溪头改去石明,果度离仙溪村又近,加上果度水库比威格斯靓十赔,您自己霖下啦,{:165:},您话我有没讲错,加上果度水库主人我又认识,离村需言远,但离水库主人度又近,又唔使带水去甘麻烦,电果度又有,好方便,果度卫生又好,又安全,向心自提意下啦,真一等一好地方
钜华美食 发表于 2012-11-28 00:42
7 D/ G5 Y, b" N$ V, Q2 S/ L不如您叫心自改7..8号路线,从溪头改去石明,果度离仙溪村又近,加上果度水库比威格斯靓十赔,您自己霖下啦,{ ...

) D, |3 p3 D8 _1 Q果度我未去过,唔熟悉哦,你都可以同距倾下的!
caohhh 发表于 2012-11-28 23:35 4 g  C! c2 \/ R
果度我未去过,唔熟悉哦,你都可以同距倾下的!
7 l$ p' L4 E2 h4 F
唔减话,怕话我搞破坏,正条叛党罪我味死定{:186:}
钜华美食 发表于 2012-11-28 23:41
3 V) N# q/ s/ G% t* i唔减话,怕话我搞破坏,正条叛党罪我味死定
4 r5 Y5 w# [5 N, r. C# o0 T/ [
* B& _4 [8 V9 b( _# r
老版唔系甘人来的,你放心去讲,{:91:}
caohhh 发表于 2012-11-28 23:46 & P, {* u8 b8 B( n
老版唔系甘人来的,你放心去讲,
1 A2 H) G5 w9 K; j) n
冒时间哇,我都知心自唔是甘样{:178:}
钜华美食 发表于 2012-11-28 23:51 & [& ]3 a/ x/ \3 e7 a/ A
冒时间哇,我都知心自唔是甘样

+ G! F1 O6 ~" w7 d# N华哥又耍我咯{:103:}虾人既!!{:106:}
caohhh 发表于 2012-11-28 23:54
5 B1 p7 e+ |7 O华哥又耍我咯虾人既!!

* |1 M. o: M) @7 C9 |& H$ X4 ~讲真又唔钟意听,讲假又比人骂{:176:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复