楼主:望天桐 - 

以钓会友之温泉钓鱼仔活动图片

临海看雪 发表于 2012-11-8 22:15
' d# F+ ?. I3 D8 Z& A( c$ D你叫错人了。。我都唔去酒吧果的地方既。
) T1 K/ W# j3 t
{:99:}甘我带你去钓鱼, 你带我去边先得噶!!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钓痴 发表于 2012-11-8 23:18 0 ^! J1 G! A6 Z  N# K
甘我带你去钓鱼, 你带我去边先得噶!!
5 z( ~, \/ V5 x
带你去行街街!!
david-liu 发表于 2012-11-08 21:07:23
  |) T+ X, A  e+ p9 P[quote]临海看雪 发表于 2012-11-8 19:02 [url=forum.php?mod=redirect&go
% o+ \3 B3 Z  _" I+ e8 e$ O
几时摘过龙眼?点解我唔知噶?
心自飘零 发表于 2012-11-08 22:57:09 $ ^/ ^  v( y. \% R4 R7 j/ V
开心伯换左个发型,man左好多啊

2 J6 Y: m! b( r老左好多怕?
好活动!可惜冇时间参加!希望桐少为钓鱼们多啲组织活动!{:166:}
钓痴 发表于 2012-11-8 23:18 ' j2 f7 y9 f# R/ m, e. \) k
甘我带你去钓鱼, 你带我去边先得噶!!
7 @* e' c- \2 P5 M5 q
行白云山,行山同钓鱼一样,有益健康。{:153:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-11-9 00:49 8 a$ N. t, b6 z2 x1 P) A
几时摘过龙眼?点解我唔知噶?

/ ]8 q$ Q/ k) X, Y1 Z$ W6 I, @. h好久之前噶事咯。。。
钓痴 发表于 2012-11-8 23:15
" I( x$ V/ N+ M1 O我以为你喜欢蛇!!
& I3 N5 H& C& u& e- q7 [
呵呵……虽然不了解我,但都不至于把我想成甘吧?乜我俾你的印象是中意浦的女仔?{:165:}
好活动!!!
哇~~~有饭吃有酒饮,好欢啊!{:156:}后悔无去
第二代钓鱼仔好Q啊!
( Y) z% L# e4 v$ \/ [点解无女子去钓鱼既呢??{:165:}
caohhh 发表于 2012-11-8 22:55
5 t9 C) J; A! W. v* j下次你带队哇~!
2 l1 M+ D$ S! Z1 D1 ?  u
好多事做,担负不了带队重任
天天天蓝 发表于 2012-11-9 19:04$ {$ s' A/ }3 n: r  \
第二代钓鱼仔好Q啊!
6 e) Y' @( L$ _2 V) ?" Q点解无女子去钓鱼既呢??
, V4 V5 Z9 M4 X9 l# q
欢迎你组织女钓手加入
! y5 c* N! C1 U, X$ c, E! X! l9 W
阿平 发表于 2012-11-9 08:11 6 d+ d  l1 f: g: j3 d
好活动!可惜冇时间参加!希望桐少为钓鱼们多啲组织活动!

) S6 j  F, |% d3 h8 Z2 s我能力有限啊,其实大家都可以组织的,大家玩的开心就好!
风月明 发表于 2012-11-9 20:21
* t0 u9 p$ w" m: M好多事做,担负不了带队重任
' @& c; f) @2 B+ w; v0 }' K
甘你钓鱼又有空!!!?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复