大树压“宝马”

本帖最后由 钓鱼仔 于 2012-6-28 20:47 编辑 $ o7 a( w. z4 ?7 e0 _. |' o& z" B

' u- {/ d6 B* Z( q前日暴雨后路过朝阳街,见到一台宝马不幸中招 201205051290.jpg
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
david-liu + 12 + 60 + 60 赞一个!
总评分: 威望 + 12  金钱 + 60  贡献 + 60 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
图片呢?
david-liu 发表于 2012-6-28 13:47
3 W; i, o- [& M1 \4 r2 s' R图片呢?
* m8 P1 D3 e- ?% f7 Q$ J
{:176:}想当年,呢台车拉几百斤小CASE
钓鱼仔 发表于 2012-6-28 20:48 9 _' J5 p! d. F7 I- d
想当年,呢台车拉几百斤小CASE

6 z: S. b- j  T的确系啊,但系就咁就衰左{:176:}
david-liu 发表于 2012-6-28 20:52 $ M8 X; G5 `( d* Y1 y5 h
的确系啊,但系就咁就衰左

5 N/ ^# M* x6 T; [{:157:}这树根太嫩
钓鱼仔 发表于 2012-6-28 20:54   Z) x7 p" P: c" n. f- j
这树根太嫩

% a9 h( w& ^- n1 Y" Z! }* D8 V你唔知浅水都会浸死人磨
david-liu 发表于 2012-6-28 20:56 5 n" Q- T+ L5 @1 m8 K1 q
你唔知浅水都会浸死人磨

; M; {. `: O( ~1 k" `{:96:}当时我开住台呢台野嘎时候仲威过开坦克{:153:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-28 20:57
# [  z0 V5 c9 ^; w% B% E  Q当时我开住台呢台野嘎时候仲威过开坦克

7 m1 c4 s2 E8 P唔好话我知,尼台嘢系你既喔
david-liu 发表于 2012-6-28 20:58 6 `+ L" [" J6 {$ u5 C
唔好话我知,尼台嘢系你既喔

+ o: q' u- H0 _+ e& c2 s{:157:}甘又吾系,
钓鱼仔 发表于 2012-6-28 20:59 + }" x( J' [4 a: t
甘又吾系,

1 G9 N) g, X7 F吓得我啊,几惊保险公司“破产”啊!
david-liu 发表于 2012-6-28 21:00
, Z) |6 p2 B+ S% u0 w+ w& ?1 V吓得我啊,几惊保险公司“破产”啊!

0 D5 G5 A2 c6 o/ T{:157:}“我老板”吾舒服,得闲先吹,,呢排成日都系39度{:99:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-28 21:06 . k' v9 i7 V" L$ m9 m
“我老板”吾舒服,得闲先吹,,呢排成日都系39度
" F7 B) T5 I! j/ B+ R* Y* C. k
{:160:}一到下午就发烧果只?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复