楼主:Nicole木习习 - 

Over-thinking。。。

Nicole木习习 发表于 2012-6-7 23:09 9 i$ M" i# V, D9 I' {
唔系日本。。。
3 p; s: ?7 g9 D3 i* ^唔听嘎文。。。
  `# \3 ?+ |" o& N佢系中韩混血

( i+ ?: F9 r& F1 s你讲人,定系歌?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-6-8 00:01  你讲人,定系歌?
3 O. s7 L# y: I4 l5 L! I4 ?& a; C
人!国语歌黎噶!
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 00:06
* _" }8 I4 f4 ]( a  C人!国语歌黎噶!
! L0 |4 M# t7 E$ Z9 I) f
借问声,nicole是拼音定系英文?
李清水 发表于 2012-6-8 00:15
" K: G  p& n# Z6 `借问声,nicole是拼音定系英文?

* A; s4 b$ G/ C/ |  [0 s英文啦
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 09:04 6 H# w) z- H3 p! {2 @
英文啦
5 n; u% P! b, x2 k: r! B' b
咩野意思?7 S. K! `% h" i$ L
尼可?
李清水 发表于 2012-6-8 10:02 4 a9 R+ a  y1 o+ Q2 j% I, \
咩野意思?
# q3 h( p( N1 Z3 D尼可?

: X( R/ L4 k1 c. }% c妮可吧。。中文译法好多噶哇。。同音字就得啦。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:22 ! D. y- u+ f! e
妮可吧。。中文译法好多噶哇。。同音字就得啦。。。
1 k" P  X. d/ T
那,妮可是什么意思?
李清水 发表于 2012-6-8 10:27
0 O, I/ B" b$ @2 l0 `, o那,妮可是什么意思?

( P) |  O3 ^$ u3 r# _: O( }你可以google下。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:28
( G$ b/ s: k/ r/ P1 p8 Y你可以google下。。。
- q/ J- C) }, B; L8 e' c
{:183:}
李清水 发表于 2012-6-8 10:30
$ Q4 ^& B5 u* A. c8 ]9 m
{:156:}姐今日心情唔好。。。自己去查
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:33
3 O. `/ X! W/ I2 b姐今日心情唔好。。。自己去查
, u% s* G& [1 Q5 @
哥哥心情都吾系几好!
李清水 发表于 2012-6-8 10:44 9 q& ^, G; r  Y2 u% P% I* }9 q
哥哥心情都吾系几好!

. B( r* M* Q+ t7 I+ w2 I{:156:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 10:52
* p( l" J! c. Y1 n+ H! x: |$ ^7 J
求安慰。。。。。。。。。
李清水 发表于 2012-6-8 10:55 ; ]- K  f5 v* x, f, a" j
求安慰。。。。。。。。。
! F; `) r9 s. W+ P7 H+ g1 ]
求咩求。。。: n# O8 v% y7 q3 O$ y  ^; ]4 O
姐都话心情唔好!
0 z" }4 |( h  C{:182:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-8 11:02 $ T# A# c4 g/ v( S+ n& C
求咩求。。。
( u1 s0 O8 B0 Y: J姐都话心情唔好!
9 N* D/ X- @( t1 a6 @4 L) S# \
甘,我安慰你啦
' ]" v) w' ?+ j" i

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复