Over100 for the first time

English Corner: r& w, I6 J! ]5 Y, |. Q+ @; \9 I
Over 100 for the first time
3 I) z+ |3 T4 P, p  _so moved
+ b5 B" W: d: \8 kcome n celebrate...
6 n$ R0 C, Q6 N$ }0 n5 c/ omove to tears...
$ n  Q3 s) N# g$ h! N  { %$%(`[_K`_ER@$NA3[S05~5.jpg
2 t7 H7 C0 z* n5 o$ N8 @' K
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
今日第一次破100
% ?4 f/ @" V! e5 |# ]" W啊。。。1 G' l: `* x$ b
感动到内牛满面。。。{:98:}
使唔使叔叔俾张“face”你啊?
david-liu 发表于 2012-6-4 14:08 ! s4 g* {# `& O) x3 }# k
使唔使叔叔俾张“face”你啊?

- H/ }9 P4 I( o! ^一张唔够。。。呵呵
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:09
& F- ]( S( z) R/ q6 u2 q. I一张唔够。。。呵呵

+ g, J8 @5 ^2 @: y/ inuncle david好大方既,俾够一包你啦!
david-liu 发表于 2012-6-4 14:11   }" |5 M3 A% o4 ~
nuncle david好大方既,俾够一包你啦!
7 C6 G; v3 [* b0 j& l- L2 n, G5 Z
哈哈。。。$ P% O7 y  ]  y0 _+ R
灰常好~!
; r( z8 W* h9 x3 V: C9 _5 U咁,又会内牛满面噶哦。。。9 {/ B+ k9 L0 y% N- }% p
点算呢?
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:12
3 t, j$ G  [+ Z& U8 I7 U5 _哈哈。。。
$ w7 D( `0 e! x3 ?& T  j灰常好~!6 G: s6 u: R0 ]  O- R/ A8 Y
咁,又会内牛满面噶哦。。。

( Y' T+ B' }( o( Y' Q/ |有一包足够架啦,冇所谓啦!你慢慢内牛满面啦{:176:}
david-liu 发表于 2012-6-4 14:14 ! p( J# N3 B; ~/ ~
有一包足够架啦,冇所谓啦!你慢慢内牛满面啦
: C1 h/ f& v0 ~0 \( ]
哈哈
. F: c/ \2 }1 m; q9 [0 j0 i  Z  s- q& X1 b理性会战胜感性滴
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:15
4 I7 V" C* S  ?/ x* Q哈哈
" D6 R. d' q, |3 x理性会战胜感性滴

6 i4 D" @( _7 }' o$ H1 {% U朱古力味太重牛奶味又无定企架!
david-liu 发表于 2012-6-4 14:16 ) ^# a3 u- g/ ]) b4 i! t/ e8 J
朱古力味太重牛奶味又无定企架!
0 ^# M8 X2 P; n
哈哈哈哈。。。我手机sms铃声
/ h. J: G, K' d1 y8 N7 l/ L" _! O如果 太多牛奶味+ W. Z' y5 W- n4 i1 i& W
朱古力味无惦企
+ {, O. x2 h* D等到朱古力味翻晒黎6 q7 i# {( N6 {  @2 r" H# c
牛奶味又唔争气
8 R; y8 p- f9 g2 s, K6 Q. R1 @{:76:}
Congratulations{:82:}
放下 发表于 2012-6-4 14:17 0 i1 s! i  m& B9 ~  V
Congratulations

1 f& |/ l5 T1 k- i5 u! ]4 Mu have done a lot...{:76:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:17 ! K9 Q( v7 Z/ N5 ~$ u3 X
哈哈哈哈。。。我手机sms铃声) i6 o( {8 Z0 L2 ]- P4 ~
如果 太多牛奶味3 D. @4 D) L9 x) A" x  y+ f3 f/ S
朱古力味无惦企

$ f; _0 m4 n% P$ f# ~+ g3 C- |2 K" f所以要均衡咯
放下 发表于 2012-6-4 14:17 - r7 k, f5 F7 g
Congratulations
  @" `5 C8 u% ^1 \& B2 J# j
好似你都有份既啵
david-liu 发表于 2012-6-4 14:18 ' W  s) W) x9 y
所以要均衡咯
9 f$ k2 K7 X' C# D8 j: Z, U
对哇对哇。。。。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复