Over100 for the first time

English Corner
( H2 {+ k1 K3 H& G- ZOver 100 for the first time
  A8 H! j$ F& {. G& mso moved
( H( a& d9 e( b% n6 qcome n celebrate...
+ k. p0 o' I* Q3 V! Cmove to tears...
/ F+ ^/ g3 M3 W4 y' ? %$%(`[_K`_ER@$NA3[S05~5.jpg # [8 u+ l* K- Q: {+ l- s
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
今日第一次破1006 m+ m% l" k! O' j
啊。。。
: m5 J( X/ \5 w/ K0 J# T7 }感动到内牛满面。。。{:98:}
使唔使叔叔俾张“face”你啊?
david-liu 发表于 2012-6-4 14:08
5 v/ |6 h) o$ U+ S) k& J" T使唔使叔叔俾张“face”你啊?
  w9 {2 y  l: h. U/ C* B6 {7 D
一张唔够。。。呵呵
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:09
. ~( Q& K" c5 P3 ~2 i, }# u一张唔够。。。呵呵
, r' P' o" B) D3 }2 t
nuncle david好大方既,俾够一包你啦!
david-liu 发表于 2012-6-4 14:11 - G( r- O4 {% S+ E% m
nuncle david好大方既,俾够一包你啦!

0 m8 ?: h6 |$ y8 B哈哈。。。
2 P8 Q# N6 j. \7 V灰常好~!
8 f+ I& B: a1 E: c/ c' R. m# z# t咁,又会内牛满面噶哦。。。
& _0 W  M# ^8 L7 ?% j点算呢?
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:12
8 x: F; s" r, p* g; n哈哈。。。
8 i. O" x/ N7 u9 \灰常好~!
% m' R  W, p, B0 ]! f( c0 T! A4 \咁,又会内牛满面噶哦。。。

7 r8 s* R1 e. W) L* w# K有一包足够架啦,冇所谓啦!你慢慢内牛满面啦{:176:}
david-liu 发表于 2012-6-4 14:14
3 s. ~- p8 Q7 D8 X" b* X( s有一包足够架啦,冇所谓啦!你慢慢内牛满面啦

9 G, Y" |  k/ f3 a哈哈# H- x+ h) M6 _9 ]% q& p
理性会战胜感性滴
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:15
+ i! q* g) l: B3 G, X2 b- h1 U哈哈  x  F0 s5 X2 z7 i- h
理性会战胜感性滴

" o, S7 V. v8 f" l$ i: ]$ O5 Q6 v朱古力味太重牛奶味又无定企架!
david-liu 发表于 2012-6-4 14:16 5 O3 s  a$ B8 U. p3 `
朱古力味太重牛奶味又无定企架!
! f" n* {# S4 V6 O
哈哈哈哈。。。我手机sms铃声5 f. [/ W9 z1 V8 G( l4 `1 [
如果 太多牛奶味) x  Z# r" A4 W% h
朱古力味无惦企
, |' ~) Y" v7 H6 F$ o: t  W等到朱古力味翻晒黎
9 _* s( `5 B, G; I2 d1 x9 O牛奶味又唔争气
& Y- h( J  u9 D/ j2 ~7 c5 Q) S{:76:}
Congratulations{:82:}
放下 发表于 2012-6-4 14:17 ' f" S- G6 D# W$ x% {+ u7 y
Congratulations
5 u5 ?7 w, _4 p& O4 I% v9 S  b
u have done a lot...{:76:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:17
2 f8 S+ a3 u) f& e6 E8 R哈哈哈哈。。。我手机sms铃声
' v1 f/ y6 u! j6 |; j* S如果 太多牛奶味
% b0 _% ], q2 i+ |  O朱古力味无惦企
, v" \) K6 ~& L. L) T( c" B5 h; {
所以要均衡咯
放下 发表于 2012-6-4 14:17
* V2 `4 u: y: t3 E5 y4 \Congratulations

) ~. F7 I" s1 h! H- {- N9 t好似你都有份既啵
david-liu 发表于 2012-6-4 14:18 ( k! F+ B. S5 s. r! D* ?, ]( A
所以要均衡咯
6 {7 s2 \% T5 A+ V8 Q& p9 z& l; _
对哇对哇。。。。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复