Over100 for the first time

English Corner  Q& ]) X/ j! X+ S' s0 \
Over 100 for the first time# [$ S+ b, C1 V9 B* L
so moved
) B1 n. d+ k5 W: k# bcome n celebrate...6 [1 D) o8 s; g- |4 X" W9 D3 P, X
move to tears...4 S, ~% Z& e8 D) W* n4 m  q4 W
6 K% N# d' {. H3 W% \
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
今日第一次破100' D; F, D7 X0 V( l0 b2 I; Q
啊。。。! D! `7 C' }! X$ \9 J" p
感动到内牛满面。。。{:98:}
使唔使叔叔俾张“face”你啊?
david-liu 发表于 2012-6-4 14:08 : N% F; [+ `4 t
使唔使叔叔俾张“face”你啊?
7 `) ]7 _# s  L5 t9 y2 z0 W
一张唔够。。。呵呵
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:09
: x! `$ K' C5 V# d一张唔够。。。呵呵

% I5 P  N  q7 J# k9 Z+ t4 {nuncle david好大方既,俾够一包你啦!
david-liu 发表于 2012-6-4 14:11   m3 f5 a$ i  Z8 e3 b
nuncle david好大方既,俾够一包你啦!

$ _9 H$ |/ U# }' d# x5 o哈哈。。。9 F# l! ^  M" I; u6 M
灰常好~!
" g/ l8 `. d* F& c) B咁,又会内牛满面噶哦。。。
4 q7 ^+ y$ J3 |( G7 g# J9 M点算呢?
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:12
# @- `( @! X: m: [( g; y哈哈。。。4 A4 F4 Z- R" Y! C% X
灰常好~!
( r. {2 H) l- z. E咁,又会内牛满面噶哦。。。
  G& ~9 \' x1 j( M4 N
有一包足够架啦,冇所谓啦!你慢慢内牛满面啦{:176:}
david-liu 发表于 2012-6-4 14:14 / P; d# e, T: o3 A  W" S$ Z/ K
有一包足够架啦,冇所谓啦!你慢慢内牛满面啦

/ z: ]) X5 S# l+ N哈哈
5 I4 e% q0 n: i& a+ T理性会战胜感性滴
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:15
7 }( X. e6 V  c" T' q4 z哈哈, s0 p5 d- x: ]
理性会战胜感性滴

; R" g" x; l5 |, W6 W2 W: }朱古力味太重牛奶味又无定企架!
david-liu 发表于 2012-6-4 14:16 3 ^+ N- R4 s+ X8 [
朱古力味太重牛奶味又无定企架!
- k2 X' }; J( [
哈哈哈哈。。。我手机sms铃声
) W$ i1 X, |& f6 K- v, f/ d如果 太多牛奶味
  g5 X! K5 \6 W! W- x# A朱古力味无惦企9 J. ~& n9 }  B- o1 V% |; U* Y8 B3 S
等到朱古力味翻晒黎/ y2 I0 z; j) T% D
牛奶味又唔争气: b6 g) A+ s# J7 m
{:76:}
Congratulations{:82:}
放下 发表于 2012-6-4 14:17 8 i+ {3 I  I) ~9 k
Congratulations

- w3 ~- o8 y1 a2 R7 |; [& K4 Bu have done a lot...{:76:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:17 * E0 N* Q4 P, Q1 M- D) M
哈哈哈哈。。。我手机sms铃声+ q- z1 I( J5 F, F% y' q( x$ f
如果 太多牛奶味
5 r. g9 M9 {+ q  M1 Y. w, D1 H朱古力味无惦企

7 L! P1 |  t! q* q3 m所以要均衡咯
放下 发表于 2012-6-4 14:17 % ~& a: [" ~+ n3 Z
Congratulations
% P7 ^% V- O  W6 Z2 J8 u
好似你都有份既啵
david-liu 发表于 2012-6-4 14:18
: V, Q* W: e- F) K9 B7 }所以要均衡咯

7 S7 |7 [$ w- E4 O4 n7 f: n) R. Z对哇对哇。。。。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复