楼主:发电机 - 

边度可请到家教

发电机 发表于 2012-5-15 14:26
, c; T+ y' i1 z6 r3 g& }同我讲下情喔,一定要距来。价钱有商量,拜托!

" B7 A3 @5 y5 r5 a* B{:99:}距呢排忙到好少稳我行街食糖水啦
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2012-5-15 15:14
% }/ d4 w, u# W5 ^* F  a, z+ G距呢排忙到好少稳我行街食糖水啦
% Q& ]" ?4 F: S* l
仔仔考到好成绩。我请尔饮。。。
发电机 发表于 2012-5-15 17:39 4 C7 U6 S: z, o
仔仔考到好成绩。我请尔饮。。。
, s9 S  ^+ s& H7 `
{:195:}一碗糖水就想收买我{:190:}你无时间送距到老师度咩
快乐源自内心 发表于 2012-5-15 22:26 : N* H8 s. v% J( @9 [
一碗糖水就想收买我你无时间送距到老师度咩
5 t% h$ W% ~( f; m( Z
五通要头酒?
/ M& ?4 V% {/ v4 T还有一个月考试,想一对一复习!{:184:}
发电机 发表于 2012-5-15 22:31 + R) S; U1 n# [) q9 r! _8 E( {7 l
五通要头酒?* P( V) A4 @7 K* V8 ]2 s' t% s
还有一个月考试,想一对一复习!

0 \( C/ l9 ]; t{:185:}头酒留返俾水哥,益力多就差唔多,唉,距答应得你去教距自然有办法啦,经验丰富哇
快乐源自内心 发表于 2012-5-15 22:40
2 m/ Q  G& s/ [* D/ i0 A1 Z头酒留返俾水哥,益力多就差唔多,唉,距答应得你去教距自然有办法啦,经验丰富哇

7 P2 q" r" y8 e仲未定教架,话试教一晚先。睇下是未孺子可教喔{:106:}
发电机 发表于 2012-5-15 22:47
# [3 Q$ T, M3 w( W8 R仲未定教架,话试教一晚先。睇下是未孺子可教喔

. C5 U5 p0 h: O- Y/ i{:185:}仔仔应该似你甘醒目怕,你唔好俾甘大鸭梨仔仔啦,我叫距放入冰箱冻下先
快乐源自内心 发表于 2012-5-15 23:06
4 y& a7 O1 ~8 |$ |7 E仔仔应该似你甘醒目怕,你唔好俾甘大鸭梨仔仔啦,我叫距放入冰箱冻下先
! M# x& ?# F' H, @9 v# F
子同我说~要做宅男,要做游戏高手。晕!岂不是老和我争电脑玩,于是我想到这办法。。。{:173:}
发电机 发表于 2012-5-15 23:15
( T. }5 C8 W5 |) u9 t# A' ]子同我说~要做宅男,要做游戏高手。晕!岂不是老和我争电脑玩,于是我想到这办法。。。
  F9 v& |/ H; m! J
唉,真是有其父必有其子
快乐源自内心 发表于 2012-5-15 23:20 " T# Z9 V0 m1 h) n
唉,真是有其父必有其子

. ?3 \4 j0 A$ Q{:153:}.....
发电机 发表于 2012-5-15 23:27
/ B- `  w) Z& J: {/ J6 k.....

7 a5 e* ~- y% `6 x, c5 t7 G$ j0 T唔同你料罗,我要写日记,8
快乐源自内心 发表于 2012-5-15 23:35 9 j$ J. l5 X; R+ F, d
唔同你料罗,我要写日记,8

8 w% K3 K; R4 v! c3 k好恶,可以。。。。我老细低头听话了{:152:}{:153:}
发电机 发表于 2012-5-17 21:02 , @4 Z1 g: ?2 |) c+ y
好恶,可以。。。。我老细低头听话了

4 J' A7 A; \" }9 h{:98:}下?第一次就甘恶?搞掂左你老细{:153:}不过我同你讲,我都恶过距碌,距都听我话的
快乐源自内心 发表于 2012-5-18 00:03 : d0 D/ O6 j1 z3 O9 d
下?第一次就甘恶?搞掂左你老细不过我同你讲,我都恶过距碌,距都听我话的

8 V% w* x6 `" p% s7 r8 s) h9 @$ x5 n9 X( {. `
额,和我老细讲道理呢。三几句,仔仔乖乖的,好过我讲十句百句。。。
发电机 发表于 2012-5-18 00:14 7 S: M; ~" ^; F3 _. p: H3 e
额,和我老细讲道理呢。三几句,仔仔乖乖的,好过我讲十句百句。。。
$ ]3 Y  V0 w* L7 W0 D, m
甘厉害?哈哈,距是虾你有咩办法

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复