点标签看更多好帖

今日第一张贴之 coffee 控

作为一个咖啡控噶魔女+ T3 W$ k% H3 U
事关听日,即系今日啦
6 m: `' ^$ @/ n! B9 h- X( h面临崩溃攰爆瘫痪日& V6 T& J# d' V
为确保保持个人头脑清醒
" v  ?& M. H/ ^% Z# k4 ]绝对要带N包咖啡
+ [# x' t" r; j  O! z( w& Q: o! Q' C1 x
今日新入货咗盒马来西亚 白咖啡1 n7 m# [  P! R+ X' I" z6 P2 Q
听日试下先
- W$ \' w- ]6 C  m3 J. {再带几包泰国espresso
2 V8 _+ y8 a0 [7 v同埋几带雀巢斋啡
9 f: {6 |/ d( o9 @7 w- r( L9 U: D9 Z7 \5 `- y
仲有,姐仲系格子控
4 m) }( c7 A! ]. P决定听日着格仔。。。
  m4 a. y6 g% {3 {$ ~& Q( c呼啦啦。。。
. v$ l1 T$ w  R# d- q2 |- I" t: z) W" t8 y- C
啊。。。8 b( _% ]! o3 b) u, `# D
姐,要训觉鸟; n4 I- B8 i  C: M) X
记得要想我哈!
9 ]5 v% z/ q+ D& q  n. pnight!9 v  T# W1 f1 o) j: F8 ^
{:154:}{:151:}% g# d# M* C% {8 e" w
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
{:183:}
6 a* ?1 N+ w0 t$ k0 K6 M: H3 q; d我要同你一起饮,仲要一起。。。。。。。。。。。{:185:}9 n. o! I8 ^* K% e' L
本来好好训{:151:},都怪果个衰蚊...{:96:}
李清水 发表于 2012-5-5 00:37  我要同你一起饮,仲要一起。。。。。。。。。。。

( f" [- L! m& s# u0 u$ M9 V# ?仲要一齐洗杯哇……
yuki 发表于 2012-5-5 05:51  本来好好训,都怪果个衰蚊...
$ c, o# V) V% Z; N% n
我被雷声吓醒咗啊……呜呜……
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 06:59 9 t  k2 `4 i2 Q$ ~! d: {( Y
我被雷声吓醒咗啊……呜呜……
  b* s. |9 F# n4 U- g
好眼训..{:103:}
{:78:}上班鸟、、、、、、、
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 06:58
) E( S, Q9 t" z  J6 J仲要一齐洗杯哇……

3 H$ M& v1 U' o  [+ r$ s甘醒的——甘都比尔仲中左,不过,估中系冒奖的{:153:}
李清水 发表于 2012-5-6 20:52
5 D% B2 F/ ^8 V9 J. f# R( _甘醒的——甘都比尔仲中左,不过,估中系冒奖的

7 I( J: p' M+ H8 t咁孤寒噶你。。。8 E; h% }2 o& J+ p
至少整多杯啡蛇。。。{:153:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-6 20:57 - M+ n$ m$ F+ Y* a* N2 Z
咁孤寒噶你。。。
, ^- c3 U- {9 |# F' Y0 i至少整多杯啡蛇。。。

9 i  I( P( c9 i$ Z- Q/ u$ d$ j: |+ A/ Q系,我承认我系孤寒——但,孤寒系一种美德来的。$ }+ {" G9 q! d: H4 D1 _
以后,你揾老公一定揾个有呢种美德的人呀
李清水 发表于 2012-5-6 21:03 / F. b! C9 B- p. j
系,我承认我系孤寒——但,孤寒系一种美德来的。# F' y) r4 O0 R- N( P( I. U
以后,你揾老公一定揾个有呢种美德的人呀
5 H' z) c% y: S, \" c5 O; z& Q+ P
对自己老婆都孤寒噶老公唔系好老公。。。唔搵
Nicole木习习 发表于 2012-5-6 21:12 1 i4 z- R# \6 X+ X6 n9 d
对自己老婆都孤寒噶老公唔系好老公。。。唔搵

; }) l' }: {, |. k8 {0 t$ q2 y# H) X) f1 h) j" i
孤寒系要来对外的!
李清水 发表于 2012-5-6 21:18 * ?. ~2 G: B$ |" \4 F  \! I+ l+ S

, N6 q" X8 d, t" n孤寒系要来对外的!
) ]3 E) l$ \+ i0 u" _6 b
OK。fine( {  }/ D5 J, b% x6 h

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复