点标签看更多好帖

渔乐精神银林行

本帖最后由 小贝 于 2012-3-27 20:55 编辑 4 U" S) @* ^  ^: F* M" f  v

A( c; L+ t( y2 ]" {/ ~' S4 [0 l       今日一早荣少来电落话左夏弯拿钓鱼叫我一齐,心谂只脚唔方便就一口拒绝左。无事过左钓友啊平档口聊,刚入门啊平就话“刚同东瓜起度讲得兴起睇下问你D朋友等下入去银林水库钓鱼”,坐落即电联大鬼没问题不过他本人唔得闲叫我地自已入去他给电话水库入边的人就得甘,最后因我只脚唔方便同大鬼唔得闲去唔成。之后啊平同东瓜去左九龙潭水库钓,我只好乖乖地翻左屋企。( G; J# m2 d; t0 x. P- Y
        饭后荣少再电“唔钓都过来观战啊”,在强大的毒引驱动下都是拿起渔具在LP一片责骂声中出左门。夏弯拿坐落就电啊平九龙潭渔获点曰之三条,都仲没调好漂大鬼来电“喱又话入来钓鱼我下午得闲了”,睇睇时间都成点钟心大心细荣少又话“8点到位依家先得成两斤收获好少”,呵呵讲多无为收杆直驱银林水库,今次遗憾的是没带相机同偏光镜,现场果张图是大鬼用手机照的。* [6 j, u' B6 v/ p8 o
* V& j5 q4 [2 f1 Q
: {+ m4 V4 O! [$ k8 N0 [
psb_副本.jpg   V  w9 L. G; h9 B
$ x1 k4 j  a, F
SAM_1268_副本7.jpg 1 B7 G/ x& b) i9 U

1 s- h+ p6 r, V- `. y4 c& x' q0 e SAM_1267_副本6.jpg
' J" _3 s- A6 e( Q, L/ A2 T, I" r/ V( `2 r% S% q$ J: Y; z
$ |  ^4 t& L, M; ~8 h2 v# Y1 q* y* ]
SAM_1265_副本.jpg 3 |+ e2 P1 b9 \6 ?

3 }; Y4 A* ^: W SAM_1264_副本3.jpg + ~4 @6 m" P) O
& a7 S/ m' h: h* o! G: E2 N
, ?1 O' c+ C* N  r$ \  d4 ]) Y0 Q% Q* o# h2 X% n0 s
3 f; z6 H7 x0 ^" w' r) U
/ M% F1 b; g$ G
) x3 d$ I+ o0 n8 Y  h7 h% b( z! Y5 ]

; c2 [. Y$ J- `/ I' }% \
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
ぷ開心^ō^伯 + 32 + 32 + 40 很给力!
望天桐 + 24 + 24 + 24 赞一个!
李清水 + 36 + 36 + 36 体来,我都要去学钓鱼先得——解决食菜问题.
总评分: 威望 + 92  金钱 + 92  贡献 + 100 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
鲤鱼好大条{:173:}
我又要
发电机 发表于 2012-3-26 22:15
9 y0 Y2 ?1 L7 \* q9 ?& K* [鲤鱼好大条
5 S7 Z, O: t+ M6 E
没称唔知几重{:154:}
精靈 发表于 2012-3-26 22:22
: a% R* ~& I/ |' o" i我又要

) w5 {' a  @) F' M呵呵,全分晒给人了我就要左条大非
唔错哦,几时带我去啊??
{:153:}
在强大的毒引驱动下都是拿起渔具在LP一片责骂声中出左门。{:166:}
盗鱼二两 发表于 2012-3-27 11:28 2 o" @4 p% m. ^( Z( P
在强大的毒引驱动下都是拿起渔具在LP一片责骂声中出左门。

. a' I9 Y$ K! ?4 V$ u2 E8 R( R嘻嘻甘就是渔乐精神
{:99:}{:153:}
早知我地都去银林水库啦!我地去嘅系山前大道边嘅天湖峰境别墅区嘅山塘!发展商未放鱼种只有野生细鱼仔!{:176:}
银林水库边个位啊?
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-3-27 20:18 ) j8 C. z& S7 d2 K) f* x" P
银林水库边个位啊?
3 H8 \* T. w' \( H4 m# j
上左大坝往右边行到没路
阿平 发表于 2012-3-27 12:55
0 @1 `5 Z) q/ z早知我地都去银林水库啦!我地去嘅系山前大道边嘅天湖峰境别墅区嘅山塘!发展商未放鱼种只有野生细鱼仔!{: ...
/ k% G$ C1 d( ?+ [7 M6 k+ D$ S
起你度坐时根本没谂到几个钟后会入左去钓鱼的,不过后尾有D不愉快事件
{:98:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复