返回列表 发新帖
楼主:发电机 - 

开个图说天下版块如何?

快乐源自内心 发表于 2012-3-3 23:39 4 ~5 h  o$ G3 }- m' X
投左同意,请加分, Y, ?/ v$ O4 I( e, K5 }" ~. \
P.S.呢个版主要搞滴咩呢?
9 R2 U% s+ \# P* v
今日加你2分,1分果贴。1分a贴。刚好。。。嘿嘿~
" D- m3 P$ p8 O% y8 @2 w, T2 X2 x# y8 }6 H5 a$ |, \8 _7 K4 m
基本是所有娱乐论坛都有图版的啦。理由够不?{:153:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
发电机 发表于 2012-3-3 23:48
5 m1 G/ c  h1 @' l% h1 }今日加你2分,1分果贴。1分a贴。刚好。。。嘿嘿~
: u) G' N# P, Y) w2 v$ h& k/ v5 J
, M% P* D8 I8 L: @9 D基本是所有娱乐论坛都有图版的啦。理由够不?

0 Y' e3 K: R' o{:99:}姑寒佬,呃左我的同意
快乐源自内心 发表于 2012-3-3 23:50
+ j" m# V% B4 B4 L姑寒佬,呃左我的同意

3 a2 [) j6 @' i是甘的咯,2w5积分看到我口水流吖{:153:}
其实可以并入谈天说地既{:82:}
一穷二白 发表于 2012-3-3 23:55   ^- s- B0 h8 {3 B8 X( J+ V8 I
其实可以并入谈天说地既

' `$ ]% ]" ]! s/ j* d, H/ h4 {高见,明天开始~一版来个每日一图。。。喔喔!{:153:}
发电机 发表于 2012-3-3 23:55 2 }* D# E$ k* B7 j$ Q
是甘的咯,2w5积分看到我口水流吖

9 a+ V9 L# C" ^0 }- e{:153:}口水流吧流吧不是罪
发电机 发表于 2012-3-4 00:01
7 z7 s* |0 W/ j+ W6 e! }% m" g% ^高见,明天开始~一版来个每日一图。。。喔喔!

0 ?* c$ f. T4 A, `" s- ?! r{:157:}发版兼管{:157:}
一穷二白 发表于 2012-3-4 00:09
. E' h7 s; l* T: R/ Y0 e: `; [* g发版兼管

# E$ I  ^/ _3 Y甘你是咪想偷懒啊?
{:103:}我都想偷懒
发电机 发表于 2012-3-3 23:55
; j) g9 G. \6 ^' y6 s是甘的咯,2w5积分看到我口水流吖

: T$ k2 P( Y$ H' }* q3 A{:98:}你知唔知呢滴是我甘多年来付出几多时间和血汗努力得返来既?{:106:}
快乐源自内心 发表于 2012-3-4 00:13
7 v) r0 W5 ^8 m+ k: ?, e: M你知唔知呢滴是我甘多年来付出几多时间和血汗努力得返来既?

& e7 O% [  Z+ o( ~" H睇五到,一滴都睇五到。见到尔流浪录。。。O(∩_∩)O哈哈哈~
发电机 发表于 2012-3-4 00:15
" O3 e# G8 G' |7 @睇五到,一滴都睇五到。见到尔流浪录。。。O(∩_∩)O哈哈哈~

9 d; L) v/ e$ t! [无家可归,只有流浪{:103:}你收唔收留我啊
一穷二白 发表于 2012-3-3 23:55
+ D6 q2 j- F* G$ r其实可以并入谈天说地既
1 g; f/ Z) h1 J- K
是罗!和谈天说地版有什么区别?{:102:}
# y* z3 m' {$ U1 |" P* O# i1 w8 q7 R中立态度~~~{:153:}
李清水 发表于 2012-3-2 21:04
+ q; Z' ^% E8 D8 a$ g7 x( I3 L3 I吾明你地两个何D讲边度的帖和版块?
) C# s' @9 M' N  N. y求知!
突然,好似有点明白你点解要建议开个图版!用心良苦呀,好,我地去逼宫都要开一个。
* V: h  N7 ~) v& C7 D
哦?有咩好想法?

开个图版,等于系降低左发相的门槛,应该对活跃有帮助的,更何况有你何D撑住。 我有林果下,开个图版不单吾会跟摄版冲突,反而系有高低的搭配。 所以强烈支持。 今晚就同管理讲,但我林要跟精灵谈谈,看佢咩野意见   发表于 2012-3-4 13:15

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复