第一定律 发表于 2013-9-15 01:43:42

我到底错系边度??

我到底错系边度啊??点解我一直都娶唔到老婆呢??
      都唔知系几多年前既事咯。相信大家都有睇过从化新闻吧,我一直以来都好少开电视的,系一次无意之中看到一个好搞笑既采访。就系一个记者去到联星村,采访一个联星村既老人家,问题到底系点样问我唔记得啦。我就系记得个答案。。个老人家用好流利既从化话答:“我地村委好好噶,唔使做野都有得吃噶,年年都有分红。后生果D出去做野,我D老野就才屋企,距D稳到钱就比D翻来,好好生活噶。“我一路听就以路笑。。。
         就算我唔系联星村人啊。但我都算系果一类人啊,,当然我绝对唔会吾去做野。我都算系比较勤力果种人啊。平时同人沟通也无问题啊。所有人都认为我会有好多女朋友。当然,我真系识好多女仔,关系中要系唔错果种。但系距地都系已经准备嫁人噶啦。距地也从来无霖过要同我发展。因为距地都认为我有好多女朋友。所以唔敢同我发展。呢个系有D已经嫁左人既女仔同我讲翻既。。我都觉得好惊讶。。
      到底系米因为呢个问题我一直都无女朋友,定系我自己要求太高呢?我都唔知。我真系有种不知所措了。。。

可耳可乐 发表于 2013-9-15 01:58:51

帅过头也是一种错{:153:}

第一定律 发表于 2013-9-15 02:01:52

可耳可乐 发表于 2013-9-15 01:58 static/image/common/back.gif
帅过头也是一种错

真系咩??我一D都唔觉得我靓仔咯。。

随便小男人 发表于 2013-9-15 02:24:53

条件甘好,高富帅{:95:}

第一定律 发表于 2013-9-15 02:45:37

随便小男人 发表于 2013-9-15 02:24 static/image/common/back.gif
条件甘好,高富帅

一D都唔好,到宜家都仲未有人肯嫁我。

第一定律 发表于 2013-9-15 02:46:44

随便小男人 发表于 2013-9-15 02:24 static/image/common/back.gif
条件甘好,高富帅

唔好话嫁啊,有意向同我拍下拖了解下既都无啊。

。。厌 发表于 2013-9-15 09:33:41

周街都系靓女啦{:153:}

。。厌 发表于 2013-9-15 09:33:42

周街都系靓女啦{:153:}

一厘米 发表于 2013-9-15 09:43:38

可能大家都觉得你属于大众情人,不好驾驭吧!

强少 发表于 2013-9-15 10:02:32

有钱过头都系一种错~~{:166:}

望天桐 发表于 2013-9-15 10:44:21

一入豪门深似海啊,嫁入你家门边系一般女仔可以胜任得到架,平平,建议你都系去娱乐界稳女明星啦!呵呵!

慧在咫尺 发表于 2013-9-15 11:20:24

生活会不会太自我?

ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-9-15 12:20:04

这跟错没关系吧?应该没遇到可以接受到你甘样性格的人!

可宜 发表于 2013-9-15 13:12:39

你好,靓仔{:153:}

倩女幽云 发表于 2013-9-15 17:15:06

可能尔好花花怕。
页: [1] 2 3
查看完整版本: 我到底错系边度??