JENNY猪 发表于 2013-1-5 09:20:47

神早有新发现,心情好鸡动

一大早,返到公司落楼买早餐,KFC无烤肉堡,嬲嬲地就五食罗,行附近睇下有无早餐食啦,结果,有新发现呀,于是偷偷影低,哈哈,搞到我的心情VERY鸡动,嘻嘻

JENNY猪 发表于 2013-1-5 09:21:38

萨摩耶犬

JENNY猪 发表于 2013-1-5 09:34:29

好靓架,可惜五敢行埋去拍正面,惊人地主人骂我

慧在咫尺 发表于 2013-1-5 09:37:32

一大早,返到公司落楼买早餐,KFC无烤肉堡,嬲嬲地就五食罗,至唔至于嬲嬲哋~烤肉堡喈。
行附近睇下有无早餐食啦,结果,有新发现呀,于是偷偷影低,至唔至于偷偷影吖~直接上前嚟张大特写就得啦
哈哈,搞到我的心情VERY鸡动,嘻嘻,至唔至于咁鸡动吖~猪江边晚上好多萨魔噶
{:100:}

sam1001 发表于 2013-1-5 09:48:03

恭喜鸡动猪心情靓晒

JENNY猪 发表于 2013-1-5 09:52:57

慧在咫尺 发表于 2013-1-5 09:37 static/image/common/back.gif
一大早,返到公司落楼买早餐,KFC无烤肉堡,嬲嬲地就五食罗,至唔至于嬲嬲哋~烤肉堡喈。
行附近睇下有无早 ...

细佬呀,一来,KFC最便既早餐得烤肉堡好食滴,无得卖,就要嬲嬲地,哈哈,二来,我五嬲嬲地,个天点会比我见到甘靓既狗狗,补偿返我失落既心情呢,三来,我没试过未征人同意就拍,四来,我好细胆,五来,事实上我真系好鸡动,六来,我极少行珠江边

JENNY猪 发表于 2013-1-5 09:54:09

sam1001 发表于 2013-1-5 09:48 static/image/common/back.gif
恭喜鸡动猪心情靓晒

靓到爆棚,隐五住舍滴比你{:173:}

慧在咫尺 发表于 2013-1-5 10:19:52

JENNY猪 发表于 2013-1-5 09:52 static/image/common/back.gif
细佬呀,一来,KFC最便既早餐得烤肉堡好食滴,无得卖,就要嬲嬲地,哈哈,二来,我五嬲嬲地,个天点会比我 ...

1.KFC嘀洋快餐并不看好2.系你嘅,始终都会遇见嘅,况且广州大把萨魔3.咁你依咖米未征人同意就拍咯~4.你细胆咩?又唔系好觉喔5.第一次见难免会有点鸡动,以后就不会了6.你可以去行

JENNY猪 发表于 2013-1-5 10:48:58

慧在咫尺 发表于 2013-1-5 10:19 static/image/common/back.gif
1.KFC嘀洋快餐并不看好2.系你嘅,始终都会遇见嘅,况且广州大把萨魔3.咁你依咖米未征人同意就拍咯~4.你细 ...

1.五知食乜早餐,附近只有尼间野2.可惜距真系五系我既3.不作解释4.事实细胆,你五知即5.还在鸡动中6,江边太危险,五适合我尼种老人家行7.你快快去睡觉,哈哈8食完饭至训

慧在咫尺 发表于 2013-1-5 11:14:52

JENNY猪 发表于 2013-1-5 10:48 static/image/common/back.gif
1.五知食乜早餐,附近只有尼间野2.可惜距真系五系我既3.不作解释4.事实细胆,你五知即5.还在鸡动中6,江边 ...

{:103:}越来越多嘢嘅?唔玩咯

david-liu 发表于 2013-1-5 12:40:06

{:103:}强力牵动我既心酸{:96:}

zhucanjian 发表于 2013-1-5 12:41:54

{:98:}

JENNY猪 发表于 2013-1-5 12:56:31

慧在咫尺 发表于 2013-1-5 11:14 static/image/common/back.gif
越来越多嘢嘅?唔玩咯

更多既仲有呢

JENNY猪 发表于 2013-1-5 12:56:53

david-liu 发表于 2013-1-5 12:40 static/image/common/back.gif
强力牵动我既心酸

YOU,咋了{:176:}

david-liu 发表于 2013-1-5 12:59:59

JENNY猪 发表于 2013-1-5 12:56 static/image/common/back.gif
YOU,咋了

我既~~~~~“恼花”~~~~~~{:103:}
页: [1] 2 3 4
查看完整版本: 神早有新发现,心情好鸡动