李清水 发表于 2012-3-3 17:48:56

关于神采的版主和会员——部分

,http://www.shencaifeiyang.com/uc_server/avatar.php?uid=15378&size=middle

你看佢的头象就应该知道,佢吾系一个定性的人,
每每遇到事情总是七上八落的,尤其是系夜晚,仲食好多烟,
所以你要小心,吸埋D二手,烟

传说中的任我行,经常一个人攀山越岭四处游荡
据传,佢系想找一本秘笈,一本能打赢东方不败的秘笈;
所以你最好少惹佢

一个人诗人,钟意朦胧诗派的诗人,
消失系呢个江湖的诗人,一般我系读吾明的,就好似佢的名甘样

人如其名,呢个系我估的。但文笔吾错,思想同楼上个位有得比较
据传,佢都有间吾中上上来,目的系看看边个今晚要煲汤——呢个系真的

看到呢个名,你冒以为佢同楼上的有何关系,事实上系冒,
但有点相同,都可以做副食,我看过佢的帖,希望有一日系街口见到佢,
问一问佢点解可以做到甘认真

曾经有人话我把声似佢,后来我抓住把刀,要砍果个话的人
之后就冒人话过了——因为佢系女仔来的

一个容易受伤的女人,好痴情
好哀伤,好感动,确信系为左论坛某位骑士,我一直系度估,
估佢返吾返来

神龙见首吾见尾,你吾知佢几时会出现,
但佢一定会出现,好似古龙果把刀甘,千其米乱甘讲野,佢听到的

一个新进的版主,果日着住件紫色的风衣系广百门口,
比管理员挖返来的星,管理员挖返来的——所以,你米虾佢。
吾系,你会死得好惨

呢个女仔有D特别,钟意抓住支电筒照亮你的眼睛
佢话系诗人叫佢甘做的,我有D吾信,你信吾信

开心,其实好简单,去钓鱼得罗
你何街口见到有人钓鱼,九成就系佢,仲有一成,你自己林下啦

http://www.shencaifeiyang.com/uc_server/avatar.php?uid=14988&size=middle
名叫精靈,钟意挂住个镜头四围走的,
时不时影D野出来,好靓,靓到你想见一见佢本人。头象相信系佢本人来的,
虽然,佢身材系好正,人系好靓,但你的思想都冒乱,
见到佢真人先来乱,其实都未迟的

呢个人钟意胡思乱想,中学老师来的,但吾会安份守己,讲野你吾会看得明的
因为吾系同一个档次,我早就看吾惯佢,不过,佢请我食左野之后,我就惯了

坦白交待,人地已经做左妈妈的,
问佢点解甘早嫁,佢话孩子他爸急。我就吾系好信,信不信由你。

呢个人我没见过,但林野都几有深度,
同做老师果位同一个档次来的,就差没见佢请我食过野,你懂的。

女仔有似佢甘样的,都好少见,
有阳光的地方就能见到佢,所以,一般晚头黑你系见佢吾到的
如果你看到,你话声我知,佢应该系度做紧晚会主持,
一个:只有一个人的晚会主持

呢对脚,我曾经系边度见过的,好大,好有力,好适合耕田

四眼仔来的,吾使我讲,以你的智慧一眼就看到
但我吾讲,你系吾会知,佢其实吾系四眼仔,佢都没读过书的。之所以头上有呢个荣誉,
我吾讲,你更加吾知——管理员亲戚来的,所以,我都吾敢惹佢

诗人成日揾的人就系佢,四月天。可惜诗人吾系度啦,我想话带佢返屋企的。
佢话吾肯,佢死都话要诗人。你知我有几伤心,佢话我吾系诗人。

看佢的样,你应该知道,佢系炒股的。
系,佢得而且确系炒股的,吾系吾会甘疯狂
跳左崖佢就走去跳楼——从一楼跳上二楼

成日潜水的小肥,人好好,但就吾识沟女,
吾识讲野,吾识请我饮酒,据说已经拍拖,我系打死都吾信的

我钟意左呢个人,好贴心,好舒服,深深甘钟意左。原来系马甲来的,
我晕,好晕

一个浪子,有色心冒色胆的浪子讲吾上系浪子。
据传,佢已经看岩边个,都系据传。

轻轻飞扬
呢个豆丁,你可以完全吾摆在眼内,但背后佢果个组织,
高手如云,佢阿妈系呢个组织的阿头来的,极其可怕,
传说,管理员练成左葵花宝典,都要忌讳佢七分,噢,系十分。所以,我地快D走

http://www.shencaifeiyang.com/uc_server/avatar.php?uid=8485&size=middle
   放下
呢个女仔,一阵系广州,一阵系从化的,
我吾知佢放下D咩野,曾经想话比封利是佢,叫佢话我知,
但佢吾肯,如果你知,你执到啦

男仔C
注意佢对眼,吾系叫你看佢有几深,而系够色;
我看过佢几篇帖,一看就知系情场高手,仲系个马甲
如果你系女的,小心,温柔乡,男女通杀

一个钟意写旧体诗的男仔,你甘认为就错啦;
佢系一个改条男仔名保护自己的女仔,就好似李宇春、李清水甘样。

玻璃,人如名,吾好听就叫:做人同讲野好尖锐。
你走路撞到佢,基本上没回旋的余地——
早年系江湖,佢号称鬼见愁,不过,依加到佢愁,收得佢服的人出现左
——骑系佢头上果位人兄就系

呢个女仔几时上来的,上来做咩野一直系个迷
太多迷等我来估,太多女仔等我来咩野!系咩野?你知的!知就好,千其米讲呀

一个劈酒如劈刀的女仔,所以请绕道
你吾系佢对手来,我都吾系。

开心,真系好开心的,大笑姑婆的人物
可惜人地未到姑婆甘的年纪,如果吾系,你会有机会的。
写到呢度,突然发觉呢个论坛好多女仔,甘好啦,甘多我想要有几个
冒人反对,开心我就订一订先啦——有冒人反对?

老叶吾老的,不过你冒乱甘林野
当然,钓鱼果阵可以

自从佢出现左之后,我就一直茶饭不思,
你知的甘样好辛苦,每日我的脑海入边都系佢的笑,好销魂、好顶隐
但我冒机会啦,听讲人地已经咩野啦,听讲我真系有D想喊

正如老叶吾老甘样,肥仔吾肥的
据说是因为一场恋情瘦左落来的,所以佢依加好少讲野,但字字珠肌
唉,肥又系恋情,瘦又系恋情,不如早D结婚,你话系米?

你可以吾记得我,可以吾记得公狸猿,可以吾记得你老婆
但呢位人兄你一定要记住,佢吾怕麻烦的,
尤其系你出到街口发觉没带银包,又食左店家佬的饭果时。
记住我讲的,一定要记住

曾经有人同我讲过,佢的靓,超过蒙嘉慧
我林左好多,林左好耐,后尾我发觉自己个样吾似郑依健
似郑中基多D,所以我放弃左

第一次见佢,佢话我知佢的名,我就系度幻想,
我幻想有一日,可以之由淡定甘样,锡淡佢的;
但人地即刻戴上果副超大的眼镜——呢个甘隐晦的拒绝,我仲系睇得明的!

注:对各位的描述全是戏说,如有说中,纯属巧合。

发电机 发表于 2012-3-3 17:59:21

搞神马新玩?好定性啊。五玉咯。。

http://www.shencaifeiyang.com/uc_server/avatar.php?uid=15378&size=big.GIF

发电机 发表于 2012-3-3 18:02:56

有个上图捷径要不要?http://www.shencaifeiyang.com/uc_server/avatar.php?uid=15056&size=middle.JPEG

一穷二白 发表于 2012-3-3 18:07:09

{:157:}

发电机 发表于 2012-3-3 19:38:03

五定性讲岩~\(≧▽≦)/~啦啦啦。我是有时中意a样,果是中意果样架。。

李清水 发表于 2012-3-3 19:39:47

一穷二白 发表于 2012-3-3 18:07 static/image/common/back.gif

一版,岩落班咩!

一穷二白 发表于 2012-3-3 20:22:28

李清水 发表于 2012-3-3 19:39 static/image/common/back.gif
一版,岩落班咩!

又上紧班了……

zhucanjian 发表于 2012-3-3 21:05:42

{:98:}我好像被你出卖了。

李清水 发表于 2012-3-3 21:08:16

zhucanjian 发表于 2012-3-3 21:05 static/image/common/back.gif
我好像被你出卖了。

冒讲出卖好磨,最多我请返你食野罗,好吾好

zhucanjian 发表于 2012-3-3 21:09:36

李清水 发表于 2012-3-3 21:08 static/image/common/back.gif
冒讲出卖好磨,最多我请返你食野罗,好吾好

好啊,让心里也安慰点。我要求好低的啊。

多少啊多少 发表于 2012-3-3 21:25:18

漏左一个,李清水斑竹
我来做个点评啦。。。此人高深莫测,一时柔情万种,一时豪气万丈,一时话自己是男仔,一时又讲佢系一个改条男仔名保护自己的女仔,就好似李宇春、李清水甘样。搞到我头都大。因为我好想距系女仔啊。。。。距既文字好高深,所以下次同距讲野,我决定就讲下买菜煮饭。。。。。

发电机 发表于 2012-3-3 21:30:48

多少啊多少 发表于 2012-3-3 21:25 static/image/common/back.gif
漏左一个,李清水斑竹。。。(头像截图吾识搞)
我来做个点评啦。。。此人高深莫测,一时柔情万种,一时豪 ...

对极了!同水哥讲买菜煮饭,距最拿手了。和哈哈哈~http://piccache1.soso.com/face/_15960207259406783678.GIF

李清水 发表于 2012-3-3 21:46:18

多少啊多少 发表于 2012-3-3 21:25 static/image/common/back.gif
漏左一个,李清水斑竹
我来做个点评啦。。。此人高深莫测,一时柔情万种,一时豪气万丈,一时话自己是男仔 ...

哈哈哈
啦,我依加帮你加左我的头像上去了{:104:}

李清水 发表于 2012-3-3 21:46:50

发电机 发表于 2012-3-3 21:30 static/image/common/back.gif
对极了!同水哥讲买菜煮饭,距最拿手了。和哈哈哈~

你仲可吾可以讲D其它{:104:}

Nicolas.ye 发表于 2012-3-3 21:56:04

{:99:}

一开始发果阵···设置权限···入唔到来!
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 关于神采的版主和会员——部分