情感的禁区 发表于 2008-12-10 13:02:36

男女约会,你选谁来买单??

恋人间频频约会,到底由谁来买单比较合适?

你选哪个??理由呢??

情感的禁区 发表于 2008-12-10 13:03:09

对外肯定是男生主导,我选1

wing 发表于 2008-12-10 19:30:16

甘都得啊? 仲使讲既?肯定男人埋单有风度啦~~·

林总 发表于 2008-12-11 13:09:29

111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

lytmxj 发表于 2008-12-31 17:44:36

埋单的时候,服务员都系会企在男仔个边,将张单俾个男的拉!点好意思叫女的埋单啊

林总 发表于 2009-1-13 14:49:37

为什么要摆出第三个选择
3.男女各买单一次(这样以后分手了也各不相欠)!
第三个选择
好明显告诉别人噶意思是。。。跟你拍拖只不过是一时之间。是双放的游戏而已
感情5系游戏 点可以甘儿戏噶。
拍拖难道就为了分手咩

我们的地方 发表于 2009-2-24 11:45:42

当然aa制好吧

玻璃 发表于 2009-3-4 23:05:21

肯定系男人比钱,女仔100次都五会比一次,不过系一齐以后呢女的就会比钱的

van仔 发表于 2009-3-5 00:16:17

肯定系男人比钱,女仔100次都五会比一次.

最讨厌女仔讲上面呢翻说话。
点解要讲肯定?(唔系我哋男仔小气)
如果系男女关系边个俾都某所谓啦。
但如果唔系男女关系会唔会AA制好D呢?两者之间你都认为是男人俾钱?
仲要女仔讲100次都唔会俾一次?
结果只会显得男人好风度,。你好孤寒喽、

我D后生仔系甘直接噶啦、有讲错既地方指教下啦。

微风轻轻吹 发表于 2009-3-12 17:21:11

我笑 t

风信子 发表于 2009-11-12 18:14:17

那还要说的.....

玻璃 发表于 2011-6-4 09:40:45

原帖由 van仔 于 2009-3-5 00:16 发表 http://www.shencaifeiyang.com/images/common/back.gif
肯定系男人比钱,女仔100次都五会比一次.

最讨厌女仔讲上面呢翻说话。
点解要讲肯定?(唔系我哋男仔小气)
如果系男女关系边个俾都某所谓啦。
但如果唔系男女关系会唔会AA制好D呢?两者之间你都认为是男人 ...
我就肯定会比既,如果我五比我就五会同她出去

小羊咪 发表于 2011-6-8 12:02:57

如果是要好的当然怎么埋单都无所谓,如果是普通关系那就AA制最合适。
页: [1]
查看完整版本: 男女约会,你选谁来买单??