醋泡鸡脚

关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
{:176:}爸爸见到市场有得卖距又学人自己整,无泡椒,无酸姜,无香料
{:157:}滴脚甘肥大既?
Lee(小妹) 发表于 2014-9-24 10:31 3 a6 G" s5 \, _" o
滴脚甘肥大既?
& o8 t' ]$ O* Y! [5 K
国度问题怕
快乐源自内心 发表于 2014-9-24 10:35 4 X' I4 Z: q6 N$ S
国度问题怕

' g6 P: s3 q3 f- G. P0 ?" l我姐姐又咪整过,好辣{:103:}
Lee(小妹) 发表于 2014-9-24 10:39   G4 x7 `8 s& l; Y
我姐姐又咪整过,好辣
' s5 A5 l1 k, h6 Y/ N* f+ a
其实我唔中意食酸野,呢个感觉有点酸,唔正宗,我要教下距先得{:153:}
快乐源自内心 发表于 2014-9-24 10:46 3 A: a1 D3 z7 k. c, F6 L
其实我唔中意食酸野,呢个感觉有点酸,唔正宗,我要教下距先得

: c1 e# Y. h) b0 M{:104:}那时候,才河堤,谁整的好味录{:93:}
Lee(小妹) 发表于 2014-9-24 11:09 - j! J, ^6 A8 `* d* J
那时候,才河堤,谁整的好味录
8 w) F8 y6 |2 s
小小整的,我地下次买鸡脚叫距整,哈哈,又去河堤坐一晚
快乐源自内心 发表于 2014-9-24 11:20 7 p& I! w  Y( f7 W
小小整的,我地下次买鸡脚叫距整,哈哈,又去河堤坐一晚
9 h+ j/ V- k& k* t' s6 z
{:164:}沙滩度坐,边看边食,又咪海滩{:173:}
Lee(小妹) 发表于 2014-9-24 11:21
* m' A, J6 q6 _; d+ i: {: J沙滩度坐,边看边食,又咪海滩
% [, Q- n. P9 |( B, A
嗯。。。好久好久没有一班人散步罗
快乐源自内心 发表于 2014-9-24 11:23 4 I) r6 g/ R" t) ^1 r
嗯。。。好久好久没有一班人散步罗

7 }" O# I1 T8 x( P, h1 M人长大了,个个有自己事情{:106:}
Lee(小妹) 发表于 2014-9-24 11:28 & T0 y5 i6 O4 b0 g( u0 G- K1 r
人长大了,个个有自己事情

3 f! Q7 i. _1 @3 O; X/ S) R% w细个有细个的事,大个有大个的事
快乐源自内心 发表于 2014-9-24 11:42 $ y; T6 J8 O% b) V
细个有细个的事,大个有大个的事

; b! ^. s+ g. \. n1 i9 }7 ?5 Z0 h细个有事都是开心事,大个有事都是烦心事{:186:}
Lee(小妹) 发表于 2014-9-24 11:49 4 Q. H' P* ]( ]# ^4 b; C
细个有事都是开心事,大个有事都是烦心事

* Y$ |- _  E9 i9 Q6 t/ V6 x) c% z想返去细个的时候咩?你父母咪好辛苦
快乐源自内心 发表于 2014-9-24 11:53
9 ?* U4 `; `0 h4 T  D想返去细个的时候咩?你父母咪好辛苦
- d+ r+ p. v' S; U' X9 E  n* e. J
{:164:}18-22最好,岩出来工作,冒咩淋

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复