恩爱小夫妻

老公猪20140829084257.jpg 0 v  @) L  K- W; |6 \# {. {/ S
1 V# L$ |& s+ `. m/ T
{:104:}  无色素,无添加,无人造奶油,欢迎预订小乖乖私房蛋糕
7 Q: Z$ S7 ?# f8 d- b{:160:}QQ:185296545 ( 注明:飞扬蛋糕), 预订电话:13533022539
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
- D- P$ a) C- ]$ Y, T" }# W5 z/ d. w& h' @# C
{:175:}好恩爱的一对小夫妻,顺祝家庭幸福
好似好好食感喔?{:tongue:}
阿平 发表于 2014-8-29 09:04
8 y' b  C2 R5 |, Q$ a好似好好食感喔?

$ [7 t# V5 w+ R' [- R; c人地话好吃,其实我唔知道{:176:}
好靓啊!唔知好食磨?( a- v) `& K9 C8 Z- q) h0 R2 c7 a7 t
style 发表于 2014-9-2 10:26
0 [8 @# @. p* P' f: Q5 J' q好靓啊!唔知好食磨?
  {% M5 ?& R7 v2 b: l6 N

9 a  y8 j. E% o4 g多谢星星{:195:}我无份食{:195:}
{:lol:}好靓,朋友话好好食,份量足,价钱又实惠。。。
“老公猪”是什么意思?是“老公”猪一样,还是指“老”的公猪?
云淡风轻 发表于 2014-9-2 11:25 2 R3 l. D& J" B' H! u7 D
好靓,朋友话好好食,份量足,价钱又实惠。。。
  {+ L8 ~" w8 E. ]
{:185:}我以为你朋友话好难食,食唔晒,原来是大只过头
一草一木 发表于 2014-9-2 11:34
( f1 G( a' S' {6 S6 J$ H“老公猪”是什么意思?是“老公”猪一样,还是指“老”的公猪?
* b8 _' v& e: V& s( X( r$ g
{:157:}人地恩爱的叫法好唔好???
快乐源自内心 发表于 2014-9-2 11:37
2 D, H3 Q- r/ H" T2 J& t  Y1 S我以为你朋友话好难食,食唔晒,原来是大只过头

* y7 k0 k( x8 ?+ t* E, r唉  边有你甘做生意既啊  收一磅的钱   做唔止一磅的份量  
哇,好sweet{:lol:},楼主整的蛋糕真系好正,回味无穷
云淡风轻 发表于 2014-9-2 11:47 3 F/ v$ U" \1 M. o4 }2 ~
唉  边有你甘做生意既啊  收一磅的钱   做唔止一磅的份量
7 V. E# T# U1 X! c& x, a' W
{:176:}鬼叫距好朋友成日带我到处食饭咩{:172:}入埋距好朋友数
JENNY猪 发表于 2014-9-2 12:00 2 \/ H% W9 z' j  o* I
哇,好sweet,楼主整的蛋糕真系好正,回味无穷
+ y  c9 Z3 M7 _8 Y) |3 I/ |
{:176:}你下次要订就请早,唔是我又会问你边个突然生日{:153:}
好有心思,整得越来越靓,到我生日要只特别D噶

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复