520《I Love You》

) X0 O- m; D9 h1 n; U

+ r9 p1 k) w. ~( J. c( a

8 J4 P2 g+ ~* u' F6 F& [
I Love You
王若琳

4 L: b4 E5 `" ?8 P
i love you,
我爱你
0 O) U) }, C* ~. A& Ysay we together baby, you and me.
你和我,说我们在一起,宝贝. T* z3 l" q0 G. t) S+ o8 W
I can only give my love,
我只能给你我的爱, t" ~; v8 h$ b$ F, P, T
and show you what I am,
并且向你展示真正的我
( E( A6 \5 h2 Q' din the blast I breathe.
在爆炸中我急促地呼吸
* M8 L8 {, ?9 I- w+ xI will promise youmy heart,
我会向你许诺我的心: J5 t. z5 n4 B! f- F9 `6 ^- A3 y
and give you what you need,
并且给你你想要的
7 D* e5 F, C' {6 ~4 L5 |if you take some times.
如果你花一些时间& d% A+ K* F& r; x9 }2 f
And if you tell me you don’t leave me any more,
或者你告诉我你不会再离开我
! I7 p  A; q' L5 ]5 ~. obut I love want blast forever, woo ~
但是我的爱将会永远地爆炸 喔~  ^. x$ H, l, M3 C; Q& k! ^9 J
I will ask you for your chance to try again
我会再次问你要一次机会
6 x- |8 v( C$ T0 t- lto make a love or leave to better, woo ~ oh.
来爱你或更好地离开$ {- h( Z* W- o9 s4 l
I love you,
我爱你; Z6 {! M6 V, v4 }7 S
say we together baby, say we together.
说我们在一起,宝贝,说我们在一起
I need you,我需要你I need you forever baby, you and me.
我永远地需要你,宝贝,你和我

) q7 h+ d( A: u$ y- [: d, Y& L
: r$ b' ^. H2 `2 ^: _" ~7 V
You say you how we know
你说你怎么知道+ e0 P% _% m8 @5 c- j( \+ J) d
exactly who I am to how to understand.
woo ~
我该如何理解,到底是谁 喔~
% y+ B3 v+ @, {  Y8 YI do right from the sideling,
我只能从我身边做起
" h9 V6 y* Q- U! ]3 g3 Sno way after said, if you read my mind.
如果你看了我的心,在说之后就没有办法了
4 V( z0 ^! [  s+ m# w( bIf you tell me you don’t leave me any more,
如果你告诉我你不会在离开我了) o, s7 Y: y, \2 i9 P2 r
but I love want blast forever
但是我的爱将会永远地爆炸 5 E' a* U  J% x* E2 w8 y
I will ask you for your chance to try again
我会再次试着问你要一次机会
/ Q% b& R/ y% P) Q: r5 C) oto make a love or leave to better. woo ~ oh.
爱你或更好地离开 喔~
) B: _7 z- E1 o( y) p: n9 zI love you,
我爱你
) k7 Q6 Y! N1 G, t. csay we together baby, say we together.
说我们在一起,宝贝,说我们在一起0 H5 {6 k8 P3 Z# Z0 ?! ^  f
I need you,
我需要你
, X# z0 Y: M2 d# E% |I need you forever baby, need you forever.
我永远地需要你,宝贝,永远地需要你  D9 e+ Z' s0 |# c# `2 |
Remember when I news to while clear,
当我的消息明确的时候请记住
& p  M( E" W0 V: z( s6 C5 s3 Uremember when I make you to cry.
当我把你弄哭的时候请记住
" c0 J4 j1 }7 c# {/ p) Y* z8 A8 YYes, you still love me.
是的,你仍然爱着我
, D$ y  k6 M) L* t: c2 DOh, dear.
哦,亲爱的' i7 n( l/ L3 y5 m- \0 J
If you tell me you don’t leave me any more,
如果你能告诉我你不会在离开我了
+ @1 o; }% z! TI love you,
我爱你
5 Q) d9 e( _0 ?7 X8 ~$ P+ Psay we together baby, say we together.
说我们在一起,宝贝,说我们在一起
" R# Q- G" Q- E- J$ y$ KI need you,
我需要你+ G3 O( A1 j- J/ s9 |/ H# s
I need you forever baby, you and me.
我永远地需要你 宝贝,你和我

" m4 z; I, b& R# K2 B. y1 Q
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
唔要你!!!
唔要您。
{:186:}。。
{:104:}{:104:}
令人陶醉的声音,5.20是特别的日子,这天是小女的生日{:104:}
好听,七夕应景

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复